1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

Companii

E.ON a investit în România peste 5,12 miliarde de lei, în zece ani

În 2015, E.ON a investit circa 14 milioane de lei pentru modernizarea a 85 kilometri din reţeaua de gaze naturale, în municipiul Alba Iulia, ceea ce înseamnă aproximativ 40% din lungimea întregii reţele care deserveşte consumatorii din oraş, potrivit unui comunicat al companiei.

25 ian, 2016 | Agerpres

E.ON Distribuţie România a investit din 2005 pentru modernizarea şi extinderea a 330 kilometri de reţele de distribuţie a gazelor naturale, din mai multe localităţi din judeţul Alba.

Cele mai importante investiţii ale companiei au fost derulate la Alba Iulia, Blaj, Aiud, Cugir, Sebeş, Ocna Mureş, Teiuş, Zlatna, Săsciori, Sânmiclăuş, Sântimbru, Veseuş, Cetatea de Baltă, Feisa, Sâncel, Uioara de Jos, Teleac, Decea, Mănărade, Unirea, Miceşti, Şard, Petreşti, Tărtăria, Vinţu de Jos, Bărăbanţ, Şibot, Mihalţ, Căpâlna şi Petrisat, se arată în comunicat.

Anul trecut, compania a finalizat la Alba Iulia modernizarea a aproape patru kilometri de conducte şi branşamente, pe un număr de zece străzi, iar pentru acest an obiectivul este modernizarea a circa şapte kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale pe 20 de străzi. Valoarea totală a proiectelor de investiţii din municipiu, pentru perioada 2015-2016, este de circa trei milioane lei.

La nivelul întregii companii, reţeaua de gaze naturale a fost modernizată (înlocuire conducte şi protecţie catodică) pe o lungime de aproape 6.350 de kilometri şi a fost extinsă pe o lungime de circa 1.250 de kilometri. Efortul investiţional al E.ON în cei zece ani de prezenţă în România a totalizat peste 5,12 miliarde de lei (aproximativ 1,3 miliarde de euro).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO