1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

News

Early booking pentru programul Crăciun în Laponia

După proverbul "Omul gospodar îşi face iarna car şi vara sanie", acum puteţi să vă cumpăraţi vacanţa de Crăciun în Laponia şi beneficiaţi de o reducere de 5%.

15 iun, 2012 | | ECONOMICA.net

Agenţia Perfect Tour a lansat early booking pentru programul Crăciun în Laponia. Astfel, cei care vor face rezervări până pe 31 iulie 2012, vor benefica de o reducere de 5% din valoarea pachetului, fără taxele de aeroport. Singura condiţie pentru a profita de acest discount este ca plata să se facă integral. Preţurile pornesc de la 1.399 de euro/persoană.

Programul include o întâlnire cu Moş Crăciun, schi pe pârtiile din Finlanda, în Levi, staţiunea oficială de schi a lui Moş Crăciun, numeroase excursii opţionale, de la plimbare cu sania trasă de reni la safari cu husky, plimbări cu snowmobile, pescuit la copcă, dar şi o experienţă de neuitat: o excursie cu snowshoes, mijlocul tradiţional de transport.

Creştere de 60% pentru acest an

Perfect Tour a lansat programul în 2005, dar începând cu 2006 au fost incluse curse charter, prin urmare, anul acesta este cea de-a şaptea ediţie în această formă. De la lansarea programului, interesul turiştilor a crescut constant pentru Laponia, iar în 2011 s-au realizat cele mai multe vânzări. “Pentru acest an, ne aşteptăm la o creştere de 60% a numărului de pachete vândute comparativ cu 2011”, a mai spus Sorin Văduvoiu.

“Excursiile incluse în acest program fac deliciul copiilor, dar şi al părinţilor, iar întâlnirea cu Moş Crăciun este cel mai aşteptat moment de toată lumea. Fără îndoială, pasionaţii de sporturi de iarnă le pot practica aici pe toate, iar copiii nu se mai satură de zăpadă. Este o experienţă unică şi tot ceea ce am dorit prin acest program a fost să creăm o atmosferă de basm pentru copii şi de sărbătoare pentru adulţi”, spune Sorin Văduvoiu, director executiv Perfect Tour.

Cei mai mulţi care aleg acest program sunt cupluri cu copii între 5 şi 10 ani, cupluri de tineri, dar şi persoane de vârsta a treia, singure, care îşi doresc mult să trăiască această experienţă.

Fondată în 2004, Perfect Tour se află, după cifra de afaceri, în topul primelor trei agenţii de turism din România. Compania este prezentă  în România (o agenţie în Bucureşti şi 11 filiale în ţară), în Republica Moldova, Statele Unite ale Americii şi Ucraina şi are 160 de angajaţi numai în România.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO