Ebury se extinde la nivel naţional prin recrutarea de Senior Sales Consultants care să lucreze remote

Criza de Covid-19 determina companiile sa adapteze modul de lucru al angajatilor la noile conditii, iar industria fintech nu face exceptie. Ca masura de limitare a raspandirii noului coronavirus, fintech-ul unicorn Ebury pune in stand-by deschiderile de noi birouri fizice si isi continua extinderea la nivel national angajand specialisti din piata financiara care vor lucra de la distanta.
Economica.net - mie, 21 oct. 2020, 12:02
Ebury se extinde la nivel naţional prin recrutarea de Senior Sales Consultants care să lucreze remote

Recrutari in orase mari din tara

Cu toate ca anul 2020 este marcat de pandemie, Ebury isi continua planurile de crestere a a businessului in Romania, una dintre cele mai dinamice piete ale sale la nivel european. In perioada urmatoare, compania se concentreaza pe recrutarea de specialisti in regim remote pentru pozitia de senior sales consultant, in orasele Arad, Iasi, Cluj si Timisoara.

Politica de ‘work from home’ a Ebury, flexibilitate si performanta ridicate

Capacitatea de a atrage si retine talentele este un diferentiator cheie in industria dinamica si competitiva a fintech-ului, iar Ebury considera oportunitatea de munca de la distanta un beneficiu esential in noua normalitate care se contureaza la nivel global.

Astfel, Ebury urmareste sa creasca nivelul de eficienta al celor peste 1000 de angajati, precum si bunastarea si satisfactia acestora, asigurandu-le mai multa flexibilitate in gestionarea programului de lucru.

Consolidarea activitatii in regiunea Europei Centrale si de Est

De asemenea, Ebury isi continua dezvoltarea in tarile din Europa Centrala si de Est, o regiune cu potential unic privind serviciile fintech, cu o crestere de circa 40% de la an la an. Recent, compania l-a recrutat pe Alex Gu, un specialist cu peste 10 ani de experienta financiara si comerciala, din Varsovia, pentru a conecta clientii Ebury din regiune cu furnizorii din China. Absolvent al Academiei de Business Ernst&Young, Alex Gu a lucrat anterior pentru companii precum PwC (Polonia), Shanghai Huayou International Logistics (Olanda) si EPRO E-commerce Group Limited (Hong Kong).
„Pentru Ebury, criza pandemica a reprezentat o ocazie de a-si demonstra agilitatea si adaptabilitatea la noile tendinte privind modul de lucru. Desi am pus pe hold deschiderile de birouri fizice, ne continuam planurile de extindere si recrutam oameni talentati, care sa livreze solutii financiare inovatoare clientilor Ebury din diferite regiuni. Noile aplicatii de videoconferinta, platforma Ebury de ultima generatie, dar si sistemul de iCloud al companiei permit angajatilor nostri sa realizeze tranzactii din orice colt al lumii, fara a depinde de un sediu fizic al companiei”, a declarat Johan Gabriels, Managing Director Ebury, Europa de Est.

Ebury, al carui actionar majoritar este Banco Santander, este una dintre companiile fintech cu cea mai rapida crestere din Europa, specializata in strategii de tranzactionare forex, managementul riscului valutar, plati internationale si finantarea comertului pentru corporatii locale si IMM-uri.

Ebury are in prezent 25 de birouri in intreaga lume si peste 45.000 IMM-uri si clienti corporativi. Numai anul trecut, compania a adaugat peste 12.000 de clienti internationali pe care ii ajuta sa isi gestioneze riscul valutar si sa isi planifice strategic platile internationale, pentru a-si accelera cresterea. Compania este un fintech unicorn, cu operatiuni in peste 20 tari si 140 de monede, marindu-si veniturile cu o medie de 50% pe an in ultimii trei ani. Ebury a fost inclusa in topurile Tech City Future 50 si Deloitte Technology Fast 50, 2017, care premiaza companiile de tehnologie din UK cu cea mai rapida crestere.

Te-ar mai putea interesa și
Balanţa comerţului internaţional cu servicii a României a fost excedentară în 2022. Excerdentul cu ţările din afara UE a crescut cu 45% – analiză Alpha Bank
Balanţa comerţului internaţional cu servicii a României a fost excedentară în 2022. Excerdentul cu ţările din afara ...
Comerţul internaţional cu servicii al României s-a diversificat în 2022, excedentul realizat cu ţările din afara Uniunii Europene a crescut la 45% din total, de la 33% în 2021, apropiindu-se......
Profit cu peste 56% mai mare pentru Selgros în 2022. Vânzările retailerului au depășit pragul de 4 miliarde de euro
Profit cu peste 56% mai mare pentru Selgros în 2022. Vânzările retailerului au depășit pragul de 4 miliarde de euro
Selgros, al doilea retailer cash&carry de pe plan local după cifra de afaceri, a sărit anul trecut de pragul de 4 miliarde ...
Volkswagen modernizează a treia generație Touareg
Volkswagen modernizează a treia generație Touareg
A treia generație a cunoscutului SUV Volkswagen Touareg trece printr-un proces de modernizare menit să îl păstreze în ...
Primul credit persoane fizice, fără avans şi fără comisioane, pentru achiziţia panourilor fotovoltaice
Primul credit persoane fizice, fără avans şi fără comisioane, pentru achiziţia panourilor fotovoltaice
ProCredit Bank lansează creditul ProGreen pentru panouri fotovoltaice dedicat persoanelor fizice, fără avans și fără ...