Economisiți timp și energie făcând o programare online la salon prin Stailer!

Cu toții am ajuns să evităm să stăm la cozi. Numai de trafic nu reușim să scăpăm. Însă în alte aspecte ale vieții chiar am făcut unele îmbunătățiri. Nu mai stăm la cozi să plătim facturi, să cumpăram alimente, să scoatem bani. Multe dintre lucrurile de pe to-do list se pot rezolva cu un singur obiect - telefonul! Îl blamăm des pentru efectul de dependență pe care-l are, însă câți dintre noi am funcționa în ziua de astăzi fără telefon? Avem aplicații pentru absolut orice ne dorim, iar cu câteva clickuri obținem informațiile de care avem nevoie.
Ion Dobreanu - joi, 10 mart. 2022, 14:09
Economisiți timp și energie făcând o programare online la salon prin Stailer!

Acum chiar și programările la saloanele de hair&beauty se pot face online, prin Stailer. Orice programare online la salon, fie pe platforma stailer.ro sau pe aplicație, este complet grauită. Iar metoda este mult mai simplă și mai rapidă decât cea veche, în care sunai de la un salon la altul. Să descoperim mai jos beneficiile lui Stailer.

Avantaje de care ai parte când faci o programare online la salon

  • Nu mai trebuie să suni pentru programări, îți rezervi locurile online, în mai puțin de 5 minute. Prin Stailer tot ce trebuie să faci este să setezi câteva filtre de căutare, după care primești lista cu saloane unde te poți programa.
    Fiindcă poți seta data și ora, ai mai multe posibilități de a găsi locuri exact când ai nevoie, nu când dictează anumite agende.
  • Ai mai mult control asupra alegerii făcute. Lista primită vine și cu alte informații necesare înainte de a te programa. Poți studia la fiecare salon în parte listele cu prețuri, durata serviciilor, recenzii de la alți clienți, poze din salon sau cu alte transformări ale lookului și locația prin Google Maps.
  • Te poți programa oricând! Dacă pe la 12 noaptea stai în pat și te gândești că ai vrea să mergi dis-de-dimineață la salon, cu Stailer este posibil. Nu mai sunt necesare programări cu o săptămână înainte și nici nu mai depinzi de programul de deschidere al saloanelor.

Instalează și aplicația Stailer, este gratuită!

Cu siguranță ai și tu aplicații în telefon pe care le utilizezi des. Instaleaza si aplicatia Stailer, creează un cont sau conectează-te cu Facebook și astfel ai mai la îndemână agenda ta de programări. Este important să știi că totul este mult mai ușor de gestionat online, inclusiv anulările rezervărilor. Se întâmplă să nu mai poți ajunge la salon, iar cu Stailer scapi și de conversații stânjenitoare.

Economisești timp și energie cu Stailer, iar acum te poți bucura de servicii de înfrumusețare oricând vrei. Cu Stailer nici nu mai trebuie să aștepți zile bune între programări, un avantaj în special pentru femei ce atunci când încep cu un lucru trebuie să le facă pe toate cât mai repede. Mani/pedi, epilare, vopsit, tuns, extensii de gene și multe altele. Descoperă și tu cât este de simplu acum să mergi la salon și găsește unul care să îți bifeze toate preferințele.

Contact: [email protected]

Te-ar mai putea interesa și
Prețul cacao s-a prăbușit cu 27% în ultimele două zile, într-o perioadă de fluctuații fără precedent pe burse
Prețul cacao s-a prăbușit cu 27% în ultimele două zile, într-o perioadă de fluctuații fără precedent pe burse
Cotaţiile futures la cacao s-au prăbuşit, pierzând până la 27% în doar două zile, iar fluctuaţiile de preţuri sunt fără precedent, în condiţiile în care puţini investitori şi......
Noile medicamente pentru obezitate influențează cheltuielile consumatorilor. Restaurantele fast food, marii pierzători
Noile medicamente pentru obezitate influențează cheltuielile consumatorilor. Restaurantele fast food, marii pierzători
Noua generație de medicamente pentru obezitate produce schimbări ample în industria farma, dar are ramificații și în ...
DOUGLAS România a deschis primul său magazin din Pitești, al 42-lea din rețea
DOUGLAS România a deschis primul său magazin din Pitești, al 42-lea din rețea
DOUGLAS România își continuă extinderea prin deschiderea primului magazin din Pitești, în Argeș Mall, care devine, ...
Calm pe piața cripto după halvingul Bitcoin
Calm pe piața cripto după halvingul Bitcoin
Mișcările de pe piața cripto au fost destul de calme săptămâna trecută, deoarece piața a început să se adapteze ...