1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Edenred deschide un centru internaţional de inovaţie digitală în România, în care angajează 200 de specialişti IT până la sfârșitul anului 2020

Edenred, lider mondial în soluții de plăți pentru angajaţi, a lansat astăzi, 8 mai, un centru de inovație digitală în România. Edenred Digital Center va fi un hub internațional pentru inovație și proiecte strategice în IT. Până la finalul anului 2020, Edenred își propune să recruteze în România 200 de profesioniști IT care vor dezvolta platforme globale și soluții pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume. "Edenred speră să atragă (la noul centru n. red.) cele mai bune și mai strălucite minți din IT din București", spune Dave Ubachs, Chief Information Officer la Edenred Group. 

08 mai, 2019 | ECONOMICA.net

În cadrul centrului Digital Edenred nou creat în România echipele IT vor dezvolta noi soluții și platforme pentru sucursalele grupului din întreaga lume.
Specialiştii IT angajaţi în Edenred Digital Center vor lucra pe proiecte precum aplicațiile mobile pentru zeci de milioane de utilizatori din întreaga lume şi vor construi o aplicație mobilă globală "best in class" pentru plăți digitale.

Edenred Digital Center recrutează în prezent pentru 50 de poziţii, printre care se numără Mobile Tech Leads, Senior și junior developers, Build Release Managers, Project Managers, Cloud Leaders și Infrastructure Security Engineers.

“Edenred speră să atragă cele mai bune și mai strălucite minți din IT din București! Vrem să dezvoltăm Edenred Digital Center la sute de roluri IT în următorii ani. Avem deja aproape 20 de angajați în cadrul centrului și intenționăm să avem 200 de angajați până la sfârșitul anului 2020. Angajatii Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi și echipe globale și vor lucra cu cele mai noi tehnologii. Va fi o oportunitate de carieră excepțională pentru oamenii care au digitalul în sânge”, spune Dave Ubachs, Chief Information Officer la Edenred Group.

Grupul Edenred a gestionat, în 2018, peste 2,5 miliarde de tranzacții, efectuate de utilizatorii soluțiilor de beneficii pentru angajați (carduri și tichete de masă, de vacanță, de cultură, sport, well-being, cheltuieli medicale sau de îngrijire a copiilor), soluții pentru flote și mobilitate (carduri de tarnsport, combustibil, taxe de drum etc.) sau soluții complementare, reprezentând un volum de business de peste 28 miliarde euro, din care 80% digital.

Edenred, lider mondial în soluții de plată pentru piaţa muncii, conectează 830.000 de clienți corporații, 47 de milioane de angajați și 1,7 milioane de comercianți parteneri din 45 de țări.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris și este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe și MSCI Europe.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO