Edenred România a achiziţionat Benefit Online, platforma de beneficii flexibile pentru salariaţi

Edenred România, cea mai mare companie emitentă de carduri şi tichete de beneficii pentru salariaţi, a achiziţionat compania Benefit Online, cea mai mare platformă de beneficii extrasalariale flexibile din România, conform unui comunicat.
Economica.net - mar, 30 iul. 2019, 11:25
Edenred România a achiziţionat Benefit Online, platforma de beneficii flexibile pentru salariaţi

Tranzacţia trebuie să primească aprobare de la Consiliului Concurenţei, se menţionează în comunicat.

Platforma Benefit Online ajută companiile să transfere alegerea beneficiilor direct către angajaţi: aceştia îşi pot crea singuri propriul pachet de beneficii, dintr-o gamă de mii de opţiuni, atât din zona celor cu avantaje fiscale (tichete de masă şi culturale, pensii private, asigurări/abonamente de sănătate, vacanţe, cadouri sau cursuri profesionale), cât şi din zona reducerilor corporate (abonamente de fitness şi wellness, modă şi frumuseţe, spectacole şi evenimente, restaurante şi cafenele, telecom, electrocasnice şi tehnologie etc.). Datorită acestor soluţii, companiile client din România îşi pot eficientiza politicile de resurse umane şi îşi pot spori atractivitatea ca angajatori pe o piaţă a muncii extrem de competitivă.

Benefit Online are în prezent mai mult de 100.000 de utilizatori activi, din peste 250 de companii client din diverse industrii, precum IT & software, producţie, servicii financiare, call-center & shared services sau servicii. Aproape 3.000 de beneficii extrasalariale unice, de la peste 2.000 de furnizori, sunt incluse în platforma Benefit Online. În 2018, cele mai populare beneficii alese de angajaţi au fost tichetele de masă, cadourile (cardurile şi tichetele cadou), decontarea transportului (către/de la serviciu), turismul intern (tichetele de vacanţă) şi pensiile private (pilonul 3).

„Prin achiziţia Benefit Online, Edenred îşi extinde oferta de soluţii digitale, acompaniind fiecare nivel al ecosistemului de pe piaţa muncii (angajaţi, angajatori, furnizori de beneficii). Vrem să le oferim acestora atât libertatea, cât şi instrumentele, pentru a-şi configura înşişi strategia şi beneficiile adaptate fiecărei companii şi fiecărui salariat. Digitalizarea, diversificarea, inovaţia permanentă sunt parte din identitatea noastră, astfel că Benefit Online ne este un partener firesc şi suntem mândri să susţinem şi să dezvoltăm platforma împreună de aici înainte”, a declarat Dana Sîntejudean, general manager Edenred România şi Moldova.

În urma tranzacţiei, brandul Benefit Online va continua să se dezvolte cu aceeaşi echipă de management şi operaţională, beneficiind în plus de resursele de inovaţie, tehnologie şi suport comercial ale Grupului Edenred.

„Avem încredere că împreună cu echipa Edenred şi alăturându-ne competenţele profesionale vom crea o experienţă superioară pentru utilizatorii platformei Benefit Online, vom putea diversifica şi mai mult paleta de furnizori şi totodată vom putea extinde mai rapid soluţia atât către noi companii din România, cât şi din alte pieţe din Europa”, a declarat Stelian Bogza, cofondator Benefit Online.

La rândul său, Adrian Sârbu, cofondator Benefit Onlinem a subliniat că serviciile oferite clienţilor actuali ai companiei rămân neschimbate şi va continua dezvoltarea business-ului curent alături de Edenred, dublat de preocuparea permanentă de a dezvolta noi soluţii de retenţie şi loializare pentru companiile din România.

În România, Edenred este cea mai mare companie emitentă de soluţii de beneficii pentru angajaţi, prin carduri şi tichete preplătite, acompaniate de diverse soluţii online şi mobile. Edenred emite în România carduri şi tichete de masă, de cadouri, carduri şi vouchere de vacanţă, carduri şi tichete culturale, de creşă, tichete sociale, precum şi carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri. Edenred are pe plan local peste 35.000 de companii client, 1,5 milioane de angajaţi utilizatori ai soluţiilor sale de beneficii şi 65.000 de comercianţi parteneri, deserviţi de o echipă de peste 200 de angajaţi.

Sursa: AGERPRES

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a aprobat proiectul de lege privind rețeaua 5G. Echipamente și softul, doar de la producători avizați de CSAT
Guvernul a aprobat proiectul de lege privind rețeaua 5G. Echipamente și softul, doar de la producători avizați de CSAT
Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, un proiect de lege privind infrastructura informatică şi de comunicaţii de interes naţional şi condiţiile implementării reţelelor 5G. Potrivit......
Cererea de oțel la nivel global va crește cu 5,8% în 2021
Cererea de oțel la nivel global va crește cu 5,8% în 2021
Cererea mondială de oţel va creşte cu 5,8% în acest an, pe măsură ce economiile îşi vor reveni din pandemia de COVID-19, ...
Turcan: Ministerele trebuie să trimită în 30 de zile propunerile privind salarizarea în sistemul public
Turcan: Ministerele trebuie să trimită în 30 de zile propunerile privind salarizarea în sistemul public
Memorandumul care stabileşte principiile care vor sta la baza reanalizării şi elaborării cadrului legal privind salarizarea ...
Guvernul a aprobat memorandumul pentru comanda a 4,2 milioane de vaccinuri Pfizer
Guvernul a aprobat memorandumul pentru comanda a 4,2 milioane de vaccinuri Pfizer
Executivul a adoptat memorandumul pentru semnarea celui de-al patrulea formular de comandă de vaccin împotriva COVID-19 ...