1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

News

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, vânzări de 12 milioane de euro

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al Romaniei, organizat în perioada 14-17 martie 2013, aşteaptă 35.000 de vizitatori şi vânzări de circa 12 milioane de euro, se arată într-un comunicat al centrului de expoziţii Romexpo.

08 mar, 2013 | Agerpres

Pe durata celor patru zile de expoziţie, vizitatorii vor fi întâmpinaţi de firmele participante cu o gamă variată de oferte pentru turism de aventură, croaziere, sejururi exotice, propuneri de "city break", vacanţe la ţară, circuite culturale, dar şi bilete de avion sau asigurări de călătorie. Ofertele prezentate vor cuprinde discount-uri de circa 30%.

Târgul va găzdui 275 firme participante, dintre care 180 din România şi 75 din străinatate. Evenimentul se va bucura şi de prezenţa a 12 organizaţii şi instituţii de promovare a regiunilor turistice din România - Maramureş, Iaşi, Suceava, Dâmboviţa, Tulcea, Buzău, Alba, Hunedoara, Litoralul Mării Negre, Amara, Băile Herculane, alături de opt participări oficiale din Bulgaria, Turcia, Croaţia, Serbia, Tunisia, Cipru, Republica Moldova, Autoritatea Regională de Turism din Grecia.

"Cele şase zile de vacanţă aprobate în urma unei Hotărâri de Guvern pentru perioada 1-6 mai vor creşte numărul turiştilor din staţiunile de pe litoralul românesc, unde sunt aşteptaţi peste 40.000 de turişti, în special în staţiunile Mamaia, Vama Veche şi 2 mai", spune Corina Martin, preşedinte ANAT.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO