1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Șeful Romgaz a fost demis. Spune că nu știe de ce

Consiliul de Administrație al Romgaz l-a demis pe directorul general al comapaniei, Adrian Volintiru, înainte de terminarea mandatului. Volintiru a pus că nu știe motivul demiterii.

13 ian, 2021 | ECONOMICA.net

Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz S.A., prin Hotărârea nr. 1/13.01.2021, l-a revocat pe Constantin Adrian Volintiru din funcția de director general, încetând astfel și contractul de mandat încheiat între S.N.G.N. Romgaz S.A. și acesta. Până la numirea unui nou director general, conducerea S.N.G.N. ROMGAZ S.A., inclusiv reprezentarea legală a societății, va fi exercitată temporar de către Daniel Corneliu Pena, director general adjunct al S.N.G.N. ROMGAZ S.A, a anunțat compania, printr-un comunicat de presă.

Contactat de ZF, Adrian Volintiru a declarat că nu a fost invitat la şedinţa Consiliului de Administraţie în care a fost revocat din funcţie şi că nu a primit niciun fel de motivare a deciziei.

„Nu ştiu despre ce e vorba, a fost o şedinţă de Consiliu de Administraţie astăzi (13 ianuarie - n.red) la care nu am fost invitat. Au discutat administratorii între dânşii, au hotărât revocarea mea, nu am primit niciun fel de motivare. O să văd probabil zilele următoare”, spune Adrian Volintiru pentru ZF.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO