1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Companii

ELCEN: profit operaţional brut aproape dublu în prima jumătate a anului

Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) a obţinut, în primele şase luni ale anului, un profit brut operaţional din activitatea de producere a energiei electrice şi termice de 165 milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei.

19 iul, 2017 | Agerpres

În prima jumătate a anului trecut, indicatorul a avut o valoare de 90 de milioane de lei.

'Activităţile de mentenanţă (întreţinere şi reparaţii) pentru anul 2017 au fost demarate şi li s-a asigurat finanţarea astfel încât instalaţiile vor fi pregătite pentru a funcţiona optim în condiţii de maximă siguranţă în iarna 2017-2018', mai spun reprezentanţii ELCEN.

Aceştia dau asigurări că nu va fi afectată alimentarea cu căldură a bucureştenilor la iarnă.

'Totodată, menţionăm că Electrocentrale Bucureşti S.A. a obţinut o hotărâre definitiva favorabilă pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti prin care s-a constatat calitatea de 'consumator captiv' a ELCEN în relaţia cu furnizorul sau de gaze naturale SNGN Romgaz S.A. Mediaş. În acest context sunt create condiţiile ca Electrocentrale Bucureşti să asigure furnizarea energiei termice către RADET Bucureşti în parametrii calitativi solicitaţi de aceasta din urmă, în beneficiul populaţiei Municipiului Bucureşti, în perioada sezonului rece 2017 - 2018', se mai arată în comunicat.

ELCEN se află în insolvenţă din 6 octombrie 2016.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO