1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Electrica Furnizare donează Crucii Roșii 433.000 de lei pentru cumpărarea de măști medicale, care vor fi donate populației

Compania Electrica Furnizare, filială a Grupului Electrica, a anunțat astăzi prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net, că susține “Campania națională de informare și prevenire a contaminării cu noul CORONAVIRUS”, prin achiziționarea de măști sanitare de unică folosință.

14 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Această inițiativă este inițiată de organizația Crucea Roșie Română. Electrică Furnizare va contribui cu aproximativ 433.000 de lei pentru achiziția de măști sanitare de unică folosință.

Măștile de protecție, cât și alte materiale ce pot preveni infecția cu Coronavirus (săpun, dezinfectant de mâini, servețele și alte produse de igienă) vor fi distribuite de Crucea Roșie Română atât instituțiilor publice, centrelor de plasament, căminelor pentru bătrâni, precum și în zonele de aglomerări urbane și la punctele de trecere de frontieră.

”În contextul răspândirii COVID-19 pe teritoriul României, am răspuns la apelul lansat de Crucea Roșie Română și susținem activ această campanie de informare și prevenire, lansată la nivel național. Prin aceste demers, sperăm că vom limita răspândirea acestui virus, reducând rată îmbolnăvirilor în rândul românilor” a declarat Darius Dumitru Meșca, Director General Electrica Furnizare.

Acest răspuns la solicitarea Crucii Roșii de implicarea în lupta împotriva coronavirusului nu este singular printre societățile energetice, pe 11 martie Romgaz a anunțat că donează 1.250.000 de lei pentru cumpărarea de măști medicale de unică folosință.

Despre Electrica Furnizare

Cu o tradiţie de peste 120 de ani, Electrica Furnizare, filiala de furnizare energie electrică și gaz a Grupului Electrica, oferă serviciile sale la un număr de aproximativ 3,5 milioane de consumatori finali, atât în regim de ultimă instanță, cât și pe piața concurențială. Societatea deţine licenţă pentru desfășurarea activității de furnizare energie electrică ṣi gaze naturale pe întreg teritoriul țării.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO