Electrica Furnizare vine cu oferte avantajoase pe piaţa liberă a gazelor naturale

În noul context al liberalizării pieței gazelor naturale, de la 1 iulie 2020, trebuie să ne asigurăm că vom beneficia de cea mai bună ofertă. Pentru a putea alege în cunoștință de cauză, trebuie să înțelegem ce ne oferă furnizorii și să fim foarte atenți la activitatea și portofoliul acestora, precum și la termenii și condițiile din contractele pe care le vom semna. Cea mai sigură alegere o putem face dacă optăm pentru un furnizor cunoscut pe piață, care ne poate oferi garanții clare, transparență, consultanță pentru orice problemă și tarif fix.
Economica.net - lun, 22 iun. 2020, 05:31
Electrica Furnizare vine cu oferte avantajoase pe piaţa liberă a gazelor naturale

Electrica Furnizare este una dintre cele mai importante companii din România, furnizor tradițional de energie electrică, dar prezent și pe piața gazelor naturale din iulie 2017. Este un furnizor integrat, modern și eficient de energie, gaze și servicii complementare specifice celor două industrii. În contextul liberalizării pieței gazelor naturale de la 1 iulie, Electrica Furnizare a pregătit o serie de oferte avantajoase de furnizare de gaze naturale, disponibile pentru clienții din toate zonele țării.

Două dintre ofertele lansate recent de Electrica Furnizare, destinate clienților casnici, sunt bazate exclusiv pe furnizarea de gaze naturale: Gaz Stabil și Gaz Mobil. În oferta Electrica Furnizare există și pachetul de furnizare a energiei electrice și gaze naturale, denumit „Împreună”, destinat atât clienților casnici, cât și clienților business. Cele trei oferte sunt active și au ca termen de valabilitate data de 30 iunie, prețul rămânând același pentru o perioadă de 12 luni.

„Produsele Gaz Stabil sau Mobil nu sunt condiționate și de semnarea unui contract pentru furnizarea energiei electrice. Produsul „Împreună” se adresează clienților casnici care doresc furnizarea la pachet a energiei electrice și a gazelor naturale, prin încheierea pentru același loc de consum a unui contract de energie electrică și de gaze naturale. Avantajele unui astfel de produs dual sunt multiple: reducerea costurilor cu energia electrică și gazele naturale, un singur contract și transmiterea simultană a facturilor, stabilitatea și siguranța oferite de același furnizor de încredere pentru cele două servicii și, nu în ultimul rând, prețurile fixe”, explică Darius Dumitru Meșca, Director General Electrica Furnizare.

Clienții care deja au contract cu Electrica Furnizare pentru energie electrică vor fi avantajați dacă aleg aceeași companie și pentru furnizarea de gaze naturale de la 1 iulie. Cei care nu au avut până acum niciun contract cu această companie trebuie să știe că, în acest moment, sunt peste 3,5 milioane de clienți Electrica Furnizare în România, ceea ce arată încrederea în companie, dar și calitatea serviciilor oferite de aceasta și avantajele conferite de raportul calitate/preț.

Avantajele alegerii Electrica Furnizare

Foarte important este faptul că prețurile incluse în cele 3 oferte sunt fixe. Avantajele parteneriatului cu Electrica Furnizare sunt multiple. În primul rând, preț competitiv și condiții de plată avantajoase. De asemenea, un mare avantaj este garanția unui preț fix. Clienții se bucură de confortul facturilor electronice și de posibilitatea de a face plăți electronice, prin contul MyElectrica. În plus, clienții beneficiază permanent de asistență, printr-un call center cu număr unic.

Un alt avantaj este posibilitatea de transmitere a indexului autocitit, prin intermediul unui număr de telefon gratuit, iar accesul la aplicația MyElectrica face posibilă interacțiunea în mediul online, astfel încât fiecare client își poate gestiona relația cu furnizorul, cu minimum de resurse financiare și de timp. Nu în ultimul rând, Electrica Furnizare este un partener puternic, stabil, cu preocupare constantă față de investiții considerabile în soluții de viitor, ceea ce oferă garanția menținerii pe termen lung a raportului calitate/preț.

Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată cu succes la Bursa de Valori București și London Stock Exchange, în anul 2014. De altfel, aceasta reprezintă încă cea mai mare listare de pe piaţa de capital din România, care a confirmat încrederea investitorilor în rentabilitatea Grupului și care a dus, implicit, la consolidarea reputației Electrica Furnizare.

„Tradiția și experiența de peste 120 de ani pe piața din România, precum și notorietatea brandului Electrica pe piața de energie electrică sunt principalele fundamente ale transferului de încredere și seriozitate pe care Electrica Furnizare se bazează în ofertarea clienților actuali și potențiali, pe piața de gaze. Cei care vor alege Electrica Furnizare cu intenția de a schimba furnizorul actual de gaze naturale trebuie să mai știe că această companie deține dreptul de a desfășura activitatea de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale pe întreg teritoriul țării, indiferent de operatorul de distribuție din aria respectivă. Compania este la finalul unui amplu proces de transformare organizațională, menit să-i consolideze poziția de furnizor modern, adaptat la dinamica pieței și la așteptările tot mai crescute ale clienților, în privința interacțiunii zilnice sau punctuale cu companiile de servicii”, precizează managerul Electrica Furnizare.

Cei care vor să aleagă Electrica Furnizare pentru gaze naturale trebuie să știe că este necesară o simplă notificare a actualului furnizor cu privire la încetarea prin denunțare unilaterală a contractului în derulare, cu minimum 21 de zile de preaviz, conform prevederilor art. 143 alin. 1, lit. g) din Legea 123/2012. Contractul de furnizare a gazelor naturale este agreat, semnat, ștampilat și comunicat între Părți, până cel târziu cu 10 zile înainte de începutul primei luni de furnizare.

 

Te-ar mai putea interesa și
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Producătorul de armament VMZ Sopot, companie deţinută de statul bulgar, a raportat venituri record de 828 de milioane de leva în 2023, dublu faţă de cifra de afaceri din 2022, informează......
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung Electronics a prezentat miercuri seară o analiză detaliată a gamei sale de televizoare și soundbar-uri pentru ...
Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil scoate la vânzare 10.000.000 de acțiuni ordinare noi, emise în urma unei operațiuni de majorare a capitalului social
Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil scoate la vânzare 10.000.000 de acțiuni ordinare noi, emise în urma unei operațiuni ...
JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal ...
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Copraag Entrepreneur de către Ubitech Construcții
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Copraag Entrepreneur de către Ubitech Construcții
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Ubitech Construcții S.R.L. intenționează să preia Copraag Entrepreneur ...