Electrica – prima campanie de brand: de 120 de ani punem în lumină poveştile românilor

Electrica lansează campania de imagine „Povestea luminii”, o campanie prin care pune în lumină poveştile nespuse ale românilor. Sunt poveşti nevăzute, personale, care vorbesc despre cine suntem şi ce ne face cu adevărat fericiţi. Despre cum energia electrică schimbă viaţa de zi cu zi, creează bucurii, experienţe, amintiri.
Economica.net - vin, 16 sept. 2016, 03:28
Electrica - prima campanie de brand: de 120 de ani punem în lumină poveştile românilor

De 120 de ani, Electrica luminează şcolile, sălile de teatru, bibliotecile, casele sau parcurile românilor. Ne bucurăm zilnic de ceea ce energia electrică ne ajută să facem – studiu, muncă, pasiuni. În fiecare astfel de spațiu, lumina este martorul unor poveşti unice, pe care le veghează. Două dintre aceste povești vor fi prezentate în două spoturi TV emoţionante, care vor fi difuzate începând cu 15 septembrie. Primul spot spune povestea copilăriei, a pasiunii, a cât de puţin trebuie să oferim pentru a face o bucurie mare altora. Al doilea spot vorbeşte despre viaţa de zi cu zi, despre familie şi despre lucrurile mici care, la finalul zilei, ne fac fericiţi.

Acum mai bine de 120 de ani era iluminat electric primul oraş din România, azi energia electrică este o parte firească din viaţa noastră de zi cu zi. În aceşti ani, Electrica a fost martoră la poveștile din casele a milioane de români. Campania „Povestea luminii” vorbeşte tocmai despre asta, despre emoţii, realizări, surprize. În contextul în care societatea modernă a asimilat şi a integrat atât de mult inovaţia în modul de viaţă cotidian, este uşor să uităm ce susţine progresul şi oportunităţile. De aceea, campania Electrica îşi propune să redescopere rolul energiei şi să vorbească despre ea ca fiind realul catalizator al vieţii de zi cu zi”, a declarat Marius Chican, Head of Marketing, PR & CSR Electrica.

Poveştile luminii sunt relevante şi inspiraţionale pentru fiecare dintre noi, de aceea campania va fi puternic susţinută în media printr-un mix complex de canale, gândit să ducă mesajul brandului către cât mai mulţi clienţi ai companiei. Va fi folosită o plajă largă de staţii TV, urmărind să surprindă tipologii diverse de clienţi, cu obiceiuri de consum variate, mergând de la cele mai puternice staţii generaliste, până la posturile de ştiri, filme sau canalele de hobby.

Pentru publicul activ, conectat la informaţia online, pentru publicul specialist sau cel de business va exista o componentă digitală solidă, completată de reprezentarea în cele mai puternice cotidiene naţionale. Presa locală, reţelele de socializare şi panotajul stradal vor fi de asemenea activate în campanie.

Întregul efort de comunicare va vorbi publicului despre valorile companiei, impactul pe care îl are în viaţa fiecaruia dintre noi, precum şi despre contribuţia ca brand românesc de top la dezvoltarea economiei locale.

La dezvoltarea campaniei au contribuit McCann WorldGroup Romania şi United Media Services, împreună cu Family Film şi regizorul Răzvan Mărculescu.

Electrica este lider pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice. Poziţia de top este susţinută atât de rezultatele economice, cât şi de o experienţă în domeniu ce se întinde pe aproape 120 ani.

Grupul Electrica are o arie de cuprindere naţională – cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord şi pe cuprinsul întregii ţări pentru funizarea energiei electrice și pentru întreţinere şi servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din București și Londra. Electrica este singura companie românească din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice din România.

Te-ar mai putea interesa și
CFR Marfă scoate la spre vânzare Hotelul Express din Predeal, la preţul de 15 milioane de lei
CFR Marfă scoate la spre vânzare Hotelul Express din Predeal, la preţul de 15 milioane de lei
CFR Marfă scoate la vânzare Hotelul Express, situat în centrul staţiunii Predeal, în cadrul procesului amplu de valorificare a activelor neutilizate în activitatea de transport feroviar de......
Invazia Rusiei în Ucraina anunţă o nouă eră în Europa, consideră premierul polonez Donald Tusk
Invazia Rusiei în Ucraina anunţă o nouă eră în Europa, consideră premierul polonez Donald Tusk
Invazia rusă în Ucraina, începută cu peste doi ani în urmă, anunţă o nouă eră în Europa, o perioadă caracterizată ...
Moneda meme chinezească PUMP strânge 280 de milioane în prevânzare. Unde se vor duce fondurile? (P)
Moneda meme chinezească PUMP strânge 280 de milioane în prevânzare. Unde se vor duce fondurile? (P)
Suma de 280 de milioane, strânsă de proiectul PUMP în prevânzare, nu doar că a depășit estimările inițiale, ci evidențiază ...
Rusia acuză Armenia că încearcă să rupă legăturile cu Moscova
Rusia acuză Armenia că încearcă să rupă legăturile cu Moscova
Rusia a acuzat joi Armenia că încearcă să rupă legăturile din ce în ce mai fragile între cele două ţări, într-un ...