Electronic Arts lansează astazi jocul EA SPORTS FC 24

Compania Electronic Arts Inc. a anunțat că lansează astăzi, la nivel mondial, jocul EA SPORTS FC 24, care devine de acum disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.
Ion Dobreanu - vin, 29 sept. 2023, 21:25
Electronic Arts lansează astazi jocul EA SPORTS FC 24

Trei noi tehnologii alimentează EA SPORTS FC 24, cu funcționalitatea cross-play extinsă acum la toate modurile multiplayer online, permițându-le prietenilor să joace de pe mai multe platforme, în timp ce EA SPORTS intră într-o nouă eră a jocului mondial. Fanii sunt invitați să intre în Club alături de cei 6,8 milioane de jucători care deja au jucat EA SPORTS FC 24 prin Early Access, cu 25% mai mult față de anul trecut.

„Astăzi marcăm un moment de referință prin invitarea fanilor jocului de renume mondial să se alăture Clubului EA SPORTS FC”, a declarat Nick Wlodyka, SVP & GM pentru EA SPORTS FC. „Inovația spectaculoasă din centrul dezvoltării FC 24, combinată cu angajamentul nostru față de autenticitate, oferă o experiență fotbalistică de neegalat, una expansivă, fidelă realității și, mai presus de toate, creează o comunitate ce îi pune pe fanii jocului în centru.”

Lansarea EA SPORTS FC 24 coincide cu lansarea EA SPORTS FC Mobile din această săptămână, fiind primele experiențe din platforma globală EA SPORTS FC ce leagă comunitatea fanilor de fotbal din întreaga lume, prin jocurile video. EA SPORTS FC ajunge la fani prin intermediul consolelor, telefoanelor mobile, mediului online și produselor esports, fiind alimentat de istoria de 30 de ani a EA SPORTS în definirea fotbalului interactiv.

Autenticitatea EA SPORTS FC 24 este pusă în valoare de reprezentarea jucătorilor celor mai puternice cluburi și ligi din întreaga lume, inclusiv LALIGA EA SPORTS, Premier League, Bundesliga, Serie A, CONMEBOL Libertadores, UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, Barclays Women’s Super League și multe altele.

„EA SPORTS FC 24 este cea mai bună reprezentare a fotbalului interactiv și va conecta fanii din întreaga lume cu acest sport ca niciodată până acum”, a declarat David Jackson, VP of Brand pentru EA SPORTS FC. „Împreună cu 19.000 de sportivi, peste 700 de echipe și peste 30 de ligi, deschidem un nou capitol al brandului EA SPORTS FC, printr-un nivel de autenticitate fără precedent și inovații aduse pentru fanii de pretutindeni.”

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...