1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

Companii

elefant.ro are un nou CEO

elefant.ro are un nou CEO, în persoana lui Sergiu Chircă, managing partner în cadrul Fribourg Capital (acţionarul majoritar în Elefant Online S.A.), înlocuindu-l pe Dan Vidraşcu care a ocupat această poziţie în ultimii patru ani, au anunţat, luni, reprezentanţi ai retailerului online.

04 dec, 2017 | Agerpres

'Dan Vidraşcu a reuşit în mandatul său să aducă elefant.ro de la nivelul unei librării online care abia începea să îşi diversifice oferta la un mall digital cu afaceri de zeci de milioane de euro, obiectiv foarte îndrăzneţ pentru piaţa din România. În prezent, elefant.ro este al doilea magazin online din România ca număr de tranzacţii. Anul 2018 va fi anul consolidării acestei poziţii, iar următoarea etapă de dezvoltare a Elefant va fi coordonată de Sergiu Chircă', arată Ion Sturza, preşedinte al Consiliului Director al Elefant Online S.A., într-un comunicat.

Dan Vidraşcu va continua să ocupe poziţia de membru în Consiliul Director Elefant Online S.A. urmând să sprijine în continuare dezvoltarea companiei.

Sergiu Chircă este membru în Boardul Elefant din 2011, fiind foarte apropiat de evoluţia companiei încă din etapa de start-up. Specializat în investiţii şi management financiar, Sergiu Chircă preia conducerea elefant.ro cu obiectivul de a ghida dezvoltarea companiei in perioada următoare.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, cu peste 1.500.000 de clienţi o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 40 de puncte de livrare din Bucureşti şi din ţară.

Fondat în 2010, Elefant s-a extins şi în afara ţării deschizând o filiala la Chişinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO