elefant.ro dă startul Black Friday pe 16 noiembrie

elefant.ro va da startul cumpărăturilor de Black Friday pe 16 noiembrie 2017, pasionaţii de cumpărături online putând achiziţiona produse cu reduceri de până la 90 la sută, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.
Economica.net - mie, 15 nov. 2017, 14:46
elefant.ro dă startul Black Friday pe 16 noiembrie

‘Vom avea reduceri consistente şi la pachete turistice sau abonamente la World Class, una dintre cele mai cunoscute reţele de centre de fitness. Invităm însă clienţii să descopere ei înşişi restul surprizelor pe care le-am pregătit special de Black Friday începând de joi, 16 noiembrie, în a doua parte a zilei’, a declarat Dan Vidraşcu, CEO la elefant.ro.

Potrivit comunicatului, cumpărătorii au posibilitatea de a alege dintr-un catalog cu peste 100.000 de titluri de carte. Totodată, de discounturi de până la 90% vor beneficia şi alte categorii de produse: parfumurile, produsele cosmetice, jucăriile, produsele de tip fashion şi accesoriile.

‘Am pregătit stocuri suficiente pentru toate categoriile de produse aflate în promoţie. Ne aşteptăm să avem comenzi a căror valoare cumulată va depăşi cu 50 la sută campania de Black Friday din 2016’, a adăugat Dan Vidraşcu.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 1.500.000 de clienţi o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 40 de puncte de livrare din Bucureşti şi din ţară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins şi în afara ţării deschizând o filiala la Chişinău, în Republica Moldova şi un magazin online local elefant.md.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Enel extinde rețeaua electrică din București și Giurgiu cu 20 km
Enel extinde rețeaua electrică din București și Giurgiu cu 20 km
E-Distribuţie Muntenia, operatorul de distribuție a energiei electrice parte a grupului Enel, realizează lucrări de extindere ...
1.279 cazuri noi, 86 morţi, în 24 de ore – Coronavirus miercuri, 8.12.2021
1.279 cazuri noi, 86 morţi, în 24 de ore – Coronavirus miercuri, 8.12.2021
Criza Coronavirus miercuri, 8 decembrie 2021 - 1.279 cazuri noi, 86 morţi, în 24 de ore
UPDATE: EuroNCAP dă de pereți cu electricele grupului Renault: Dacia Spring doar o stea, Renault Zoe zero stele – VIDEO
UPDATE: EuroNCAP dă de pereți cu electricele grupului Renault: Dacia Spring doar o stea, Renault Zoe zero stele – ...
Euro NCAP a dat astăzi publicității detalii despre siguranța unor modele apărute recent pe piață. Printre acestea ...