1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Elefant.ro se alătură campaniei “Citește românește” inițiată de Ministerului Culturii

Elefant.ro a anunțat vineri că se alătură proiectului lansat recent de Ministerul Culturii “Citește românește”, prin care se dorește creșterea consumului de carte, în general și, în special, promovarea autorilor români în rândul publicului iubitor de lectură.

05 iun, 2020 | ECONOMICA.net

“Ne alăturăm acestui proiect pentru că promovarea autorilor români atât în țară cât și în străînătate reprezintă o preocupare permanentă a noastră și credem că ar trebui să fie și a tuturor celor implicați în fenomenul cultural din România”, a declarat Adrian Dinu, director comercial al site-ului elefant.ro

Astfel, pe elefant.ro va fi creată o secțiune dedicată “Citește românește”. De asemenea, pe viitor, în cadrul acestui proiect, vor fi derulate campanii de promovare dedicate, atât cu implicarea editurilor, cât și a autorilor din România, se mai specifică în comunicat.

Conform studiilor de piață, România se află pe unul dintre ultimele locuri din Europa la vânzarea de carte. Pentru sprijinirea industriei de carte din România, elefant.ro a organizat săptămâna trecută primul mare târg de carte online la care au participat peste un milion de cititori din toată țara.

“Vom continuă și pe viitor să organizăm astfel de evenimente și să contribuim pe cât ne stă în putere la susținerea editurilor, partenerii noștri de 10 ani, în această perioadă mai dificilă pentru întreaga industrie”, a mai spus Adrian Dinu.

Despre elefant.ro

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 2.000.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin partenerii strategici la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afară țării deschizând o filiala la Chișinău, magazinul online local elefant.md.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO