1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Elena Pap a fost numită director regional pentru Europa de Sud-Est în cadrul grupului francez Up

Elena Pap, director al Up România, a fost numită director regional pentru ţările România, Bulgaria, Moldova, Serbia și Grecia, în cadrul grupului francez Up, unul din cei mai mari jucători din piaţa tichetelor valorice din lume. 

10 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Elena Pap preia atribuțiile de la predecesorul său, Julien Anglade, care a primit un nou rol în cadrul Direcției Generale a grupului francez.
În noua sa funcție, Elena Pap va coordona dezvoltarea soluțiilor si serviciilor inovatoare ale grupului Up în Europa de Sud-Est și va contribui la orientarea și implementarea proiectului strategic Up.
“Inovația și tehnologizarea soluțiilor noastre de motivare pentru angajați sunt prioritatea grupului Up în Europa de Sud-Est. Companiile noastre client, partenerii comerciali și utilizatorii noștri se pot baza pe noi pentru creșterea retenției, productivității și simplificării serviciilor. Dincolo de accelerarea cotei de piață a grupului în această regiune pe zona de beneficii, obiectivul meu cheie este de a găsi noi oportunități de dezvoltare și diversificare pentru portofoliul de servicii al companiei”, a declarat Elena Pap.


Elena Pap conduce compania Up România de 16 ani şi are expertiză solidă în industria tichetelor valorice. Din poziţia de director general, Elena Pap a dezvoltat parteneriate durabile cu mediul de afaceri - retaileri, IMM-uri, mari corporaţii.
Înainte de activitatea din cadrul Up România, Elena Pap a avut funcţii de conducere în cadrul departamentelor financiare ale mai multor companii, printre care Romcontrol sau American Enterprise.
Elena este absolventă a Academiei de Studii Economice, specializarea Finanţe, Credit şi Contabilitate.

Grupul francez Up a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 532 milioane de euro. Grupul Up deserveşte peste 26 de milioane de beneficiari în cele 30 de ţări în care e prezent.
Cele mai cunoscute produse ale grupului Up în România sunt tichetul și cardul de masă Up Dejun (noua denumire a celebrului tichet Chèque Déjeuner), tichetul și cardul Up Cadou, voucherul și cardul Up Vacanță. La acestea se adaugă tichetele sociale și pentru creșă, tichetul și cardul Up Cultură, recent lansate, precum și platforma Up Achiziții (soluții pentru achiziții inteligente dedicate companiilor mici și mijlocii – IMM). Up România deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO