Elena Pap a fost numită director regional pentru Europa de Sud-Est în cadrul grupului francez Up

Elena Pap, director al Up România, a fost numită director regional pentru ţările România, Bulgaria, Moldova, Serbia și Grecia, în cadrul grupului francez Up, unul din cei mai mari jucători din piaţa tichetelor valorice din lume. 
Economica.net - mar, 10 sept. 2019, 06:16
Elena Pap a fost numită director regional pentru Europa de Sud-Est în cadrul grupului francez Up

Elena Pap preia atribuțiile de la predecesorul său, Julien Anglade, care a primit un nou rol în cadrul Direcției Generale a grupului francez.
În noua sa funcție, Elena Pap va coordona dezvoltarea soluțiilor si serviciilor inovatoare ale grupului Up în Europa de Sud-Est și va contribui la orientarea și implementarea proiectului strategic Up.
“Inovația și tehnologizarea soluțiilor noastre de motivare pentru angajați sunt prioritatea grupului Up în Europa de Sud-Est. Companiile noastre client, partenerii comerciali și utilizatorii noștri se pot baza pe noi pentru creșterea retenției, productivității și simplificării serviciilor. Dincolo de accelerarea cotei de piață a grupului în această regiune pe zona de beneficii, obiectivul meu cheie este de a găsi noi oportunități de dezvoltare și diversificare pentru portofoliul de servicii al companiei”, a declarat Elena Pap.

Elena Pap conduce compania Up România de 16 ani şi are expertiză solidă în industria tichetelor valorice. Din poziţia de director general, Elena Pap a dezvoltat parteneriate durabile cu mediul de afaceri – retaileri, IMM-uri, mari corporaţii.
Înainte de activitatea din cadrul Up România, Elena Pap a avut funcţii de conducere în cadrul departamentelor financiare ale mai multor companii, printre care Romcontrol sau American Enterprise.
Elena este absolventă a Academiei de Studii Economice, specializarea Finanţe, Credit şi Contabilitate.

Grupul francez Up a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 532 milioane de euro. Grupul Up deserveşte peste 26 de milioane de beneficiari în cele 30 de ţări în care e prezent.
Cele mai cunoscute produse ale grupului Up în România sunt tichetul și cardul de masă Up Dejun (noua denumire a celebrului tichet Chèque Déjeuner), tichetul și cardul Up Cadou, voucherul și cardul Up Vacanță. La acestea se adaugă tichetele sociale și pentru creșă, tichetul și cardul Up Cultură, recent lansate, precum și platforma Up Achiziții (soluții pentru achiziții inteligente dedicate companiilor mici și mijlocii – IMM). Up România deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari.

Te-ar mai putea interesa și
Restricţii de circulaţie pe A1 Bucureşti – Piteşti. Se efectuează lucrări la partea carosabilă
Restricţii de circulaţie pe A1 Bucureşti – Piteşti. Se efectuează lucrări la partea carosabilă
Traficul pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti este restricţionat marţi pe anumite tronsoane având în vedere că în zonă se fac lucrări de asfaltare a părţii carosabile....
Lamborghini anunță un 2021 spectaculos, comenzile acoperind deja 10 luni de producție din acest an
Lamborghini anunță un 2021 spectaculos, comenzile acoperind deja 10 luni de producție din acest an
Marca Lamborghini se îndreaptă către un rezultat neașteptat de bun în 2021. Conform oficialilor companiei producția ...
JPMorgan a pus la saltea 500 de miliarde de dolari în aşteptarea creşterii dobânzilor
JPMorgan a pus la saltea 500 de miliarde de dolari în aşteptarea creşterii dobânzilor
Directorul general de la JPMorgan Chase & Co, Jamie Dimon, a spus luni seara că banca pe care o conduce are lichidităţi ...
Nurcile la control! Cum se pregătește statul român pentru a respecta legislația europeană și a preveni răspândirea SARS-Cov-2 prin intermediul nurcilor
Nurcile la control! Cum se pregătește statul român pentru a respecta legislația europeană și a preveni răspândirea ...
Autoritățile române trebuie să monitorizeze atent cele două ferme de nurci în județul Brașov, conform unei decizii ...