1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

Companii

eMAG a lansat un serviciu prin care returnează rapid banii pentru produsele returnate

Cel mai mare retailer online din România, eMAG, a anunţat, luni, că lansează Instant Money Back, primul serviciu de transfer instant al banilor prin care clienţii care efectuează plăţi online cu un card salvat primesc în maximum 30 de minute de la soluţionarea comenzii contravaloarea produselor returnate, scrie agenţia News.ro

24 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Pentru a beneficia de Instant Money Back, clienţii pot utiliza cardurile deja salvate în contul eMAG sau pot salva cardul la finalizarea comenzii.

”Instant Money Back foloseşte tehnologia Moneysend dezvoltată împreună cu MasterCard pentru a facilita transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro şi tehnologia Visa Direct dezvoltată de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit şi Visa Electron”, se arată în comunicat.

Serviciile sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plăţi online PayU, lider pe piaţa din România, şi a băncii certificate pentru acest tip de tranzacţii, Alpha Bank Romania. Serviciul va fi disponibil tuturor clienţilor care achită comenzile online cu ajutorul unui card salvat in contul eMAG, iar cardurile eligibile trebuie să fie emise de instituţii financiare din România.

”Credem că introducerea acestui nou serviciu va oferi mai mult confort şi încredere clienţilor eMAG care folosesc opţiunea de plată online prin intermediul cardului salvat. Instant Money Back este o modalitate prin care dorim să răsplătim încrederea celor peste 700.000 de clienţi cu cardul salvat în cont, care de acum pot avea banii înapoi pe card în câteva minute de la soluţionarea returului produselor şi îi vor putea reutiliza imediat”, a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO