1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Companii

eMAG angajează manager vorbitor de limbă chineză

eMAG angajează, potrivit unui site de recrutare, un Marketplace Account Manager, iar ca cerinţă obligatorie este să fie vorbitor de limbă chineză. Pe lângă acest post, cel mai mare retailer online mai are deschise încă 43 de funcţii.

13 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Candidatul ideal pentru acest poziţie trebuie, printre altele, să aibă experienţă de 1-3 ani pe un post similar, să fie absolvent al unei facultăţi economice şi să aibă abilitatea demonstrată de a transpune nevoile clienților în cerințele de afaceri și produse.

Ca Marketplace Account Manager, persoana selectată va trebui să identifice vânzătorii emergenţi și să îi consulte cu privire la modalităţile prin care pot deveni vânzători de top pe eMAG, să genereze valoare pentru vânzătorii Marketplace, să identifice vânzătorii cu performanțe reduse, să analizeze în profunzime principalele motive și să aibă sugestii pentru îmbunătățire a activităţii acestora, 

Compania nu menţionează salariul oferit, dar spune că oferă un buget flexibil pentru bilete de masă, turism intern, planuri de pensionare, cursuri de limbi străine sau diverse alte opțiuni; abonament medical la Medicover sau Medlife; 2 coduri de reducere unice pentru cumpărături la eMAG și Fashion Days la prețuri convenabile; Reduceri la diverși parteneri: servicii bancare, mobile, medicină dentară, wellness sau cafenele; precum şi acces la Biblioteca Bookster.

Pe lângă această slujbă, eMAG mai are deschise încă alte 43 de poziţii pentru Bucureşti, Iaşi sau Constanţa în domenii precum IT, vânzări sau comunicare. În total, compania are în prezent peste 4.500 de angajaţi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO