eMag face angajări în ţară. Ce caută cel mai mare retailer online din România şi unde angajează

eMag, cel mai mare retailer online din România, care operează magazinul online eMag.ro şi showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Craiova, recrutează în această perioadă de la operatori call center, tehnicieni şi designeri web, la senior PHP developer. ECONOMICA.NET vă prezintă lista completă a posturilor deschise în această perioadă la eMag şi vă spune care sunt exigenţele recrutorilor pentru posturile ofertate.
Economica.net - mie, 31 oct. 2012, 11:16
eMag face angajări în ţară. Ce caută cel mai mare retailer online din România şi unde angajează

ECONOMICA.NET vă prezintă, în continuare, lista poziţiilor disponibile acum la eMag.

eMag recrutează în această perioadă 6 candidaţi pentru postul de operator call center în Bucureşti. Candidatul ideal pentru acest post trebuie să fi absolvit o facultate, să aibă cunoştinţe avansate de limba engleză şi să ştie să opereze în Word, Excel şi Outlook. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au şi minimum 6 luni experienţă într-un post similar. Până pe 23 noiembrie puteţi aplica pentru acest post la eMag. Amănunte despre cum vă puteţi angaja la eMag.ro pe acest post găsiţi aici.

eMag mai caută în această perioadă şi 8 candidaţi pentru postul de frigotehnist care să performeze în unul din următoarele oraşe: Braşov, Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Timişoara, Cluj, Constanţa, Craiova. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum 3 ani experienţă în domeniul service-ului si mentenanţei pentru aparatura de refrigerare, precum şi în zona reparaţiilor de maşini de spălat, are carnet de conducere categoria B, e rezistent la stres, şi, preferabil, a absolvit studii superioare în domeniul electrotehnic. Şi în acest caz, termenul-limită pentru primirea CV-urilor pentru acest post este 23 noiembrie. Amănunte găsiţi aici.

eMag recrutează în această perioadă şi 2 candidaţi pentru postul de tehnician probe showroom în Bucureşti (în zona Crângaşi). Recrutorii caută candidaţi care au absolvit o facultate, au cunoştinţe de limba engleză, ştiu să opereze în Office măcar la nivel mediu şi care sunt rezistenţi la stres. Până pe 17 noiembrie puteţi aplica pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Dacă vreţi să lucraţi la eMag pe postul de web designer junior, trebuie să ştiţi că angajatorii caută 2 candidaţi pentru această poziţie care să performeze în Bucureşti şi care să întrunească următoarele criterii de eligibilitate: să aibă cunoştinţe avansate de Adobe Photoshop şi Adobe Flash, să mai aibă cunoştinte de bază de Adobe Illustrator şi să poată lucra în echipă. 3 noiembrie este ultima zi în care puteţi trimite aplicaţia pentru acest post. Mai multe informaţii despre cum puteţi aplica la eMag pentru acest post, aici.

eMag mai caută în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de key account manager care să lucreze în Bucureşti. Dacă ai absolvit o specializare economică, ai minimum 2 ani experienţă în vânzarea de soluţii IT şi ai cunoştinţe avansate de limba engleză, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. Până pe 11 noiembrie poţi trimite candidatura pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

eMag recrutează candidatul ideal şi pentru postul de senior PHP developer în Bucureşti. Candidatul ideal pentru acest trebuie să răspundă următoarelor exigenţe impuse de angajator pentru acest post: să aibă cunoştinţe avansate de PHP, să aibă experienţă în programare OOP, experienţă în dezvoltarea de aplicaţii web cu arhitectură MVC, experienţă în dezvoltarea şi extinderea unui îframework MVC, preferabil şi experienţă în cat mai multe framework-uri web PHP (Zend Framework, CakePHP, Symfony sau altele), precum şi experienţă în utilizarea unui sistem de aplicaţii backend de tip CRM&ERP. Nu în ultimul rând, sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au şi cunoştinţe avansate de design patterns. Până pe 10 noiembrie puteţi trimite candidatura pentru acest post. Informaţii suplimentare despre cum puteţi aplica pentru postul antemenţionat găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentația necesară lansării procedurii de achiziție publică pentru Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin), în lungime de 19,3 km, a anunțat ministrul......
Funcţionari bancari – cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Funcţionari bancari – cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă ...
Viorel Hrebenciuc pierde definitiv procesul cu ANI şi trebuie să plătească 42.000 de euro, avere nejustificată
Viorel Hrebenciuc pierde definitiv procesul cu ANI şi trebuie să plătească 42.000 de euro, avere nejustificată
Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a pierdut definitiv, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procesul cu Agenţia Naţională ...
Ce spune șeful ANRE despre obligația montării contoarelor la prosumatori
Ce spune șeful ANRE despre obligația montării contoarelor la prosumatori
Președintele ANRE, George Niculescu, afirmă că obligația montării unui contor suplimentar la prosumatori, proces care ...