eMAG lansează Freshful by eMAG, un hipermarket online cu produse alimentare proaspete

eMAG lansează Freshful by eMAG, un nou hipermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete pentru clienții din București și o mare parte din Ilfov.
Lidia Neagu - joi, 21 oct. 2021, 16:29
eMAG lansează Freshful by eMAG, un hipermarket online cu produse alimentare proaspete

Astfel, clienții au acces la peste 18.000 produse, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice. Aceștia vor putea cumpăra inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor, cu maia și ingrediente 100% românești.

Freshful reprezintă o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și, în premieră pe piața românească, depozit propriu frigorific.

“Ecosistemul creat în ultimii ani și investițiile constante în tehnologie ne fac să avem încredere că putem oferi clienților ce își doresc cu adevărat – simplitate, rapiditate și confort. Astfel, cu o nouă echipă dedicată și
beneficiind de expertiza eMAG în tehnologie și operațiuni, Freshful este noul serviciu online care livrează bunătăți și timp liber. Locuitorii din București și mare parte din Ilfov vor putea să-și comande online, în doar câteva click-uri, produse alimentare proaspete, poate cel puțin la fel de bine cum și le-ar alege ei, la piață sau din magazin”, menționează Tudor Manea, CEO eMAG.

Gama Freshful își propune sa strângă într-un singur loc mii de produse proaspete de la producători locali și fermieri români, alături de o selecție de articole Bio și Eco. De asemenea, clienții pot vedea disponibilitatea stocurilor în timp real.

„Locuitorii din București și mare parte din Ilfov vor putea să-și comande online, în doar câteva click-uri, produse alimentare proaspete, poate cel puțin la fel de bine cum și le-ar alege ei, la piață sau din magazin”, menționează Tudor Manea, CEO eMAG.

De asemenea, clienții vor putea opta pentru livrare rapidă în 2 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată pentru următoarele zile în intervale începând cu 30 minute. Totodată, aceștia vor vedea în timp real disponibilitatea stocurilor.

Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-22.00.

Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro, în aplicația iOS și, în curând, Android.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi din consumul tuturor sondelor din România
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi ...
Petrom a mai deschis recent două mici centrale electrice de tip “gas to power” și a ajuns astfel la 40 de astfel de ...
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan:  Aţi preferat marketingul!
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan: Aţi preferat marketingul!
Adrian Câciu i-a replicat primarului general al Capitalei Nicuşor Dan care a precizat că ar dori o întâlnire cu ministrul ...
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Preţurile la energie în Europa au doborât record după record încă înainte de venirea iernii şi această criză se ...