eMAG organizează Black Friday cu 450.000 de produse la promoție

BLACK FRIDAY 2014 eMAG, cel mai mare magazin online din România, va oferi reduceri în valoare de 75 milioane de lei  la cele peste 450.000 de produse incluse în oferta specială de Black Friday, pe 21 noiembrie. 
Economica.net - mie, 12 nov. 2014, 12:52
eMAG organizează Black Friday cu 450.000 de produse la promoție

„Întotdeauna am plecat cu acțiunile noastre de la dorințele clientului, iar Black Friday cumulează aceste dorințe într-o zi specială, ziua cu cele mai multe reduceri din an. Am muncit 6 luni pentru a le aduce clienților noștri reduceri totale de 75 mililoane de lei  dintr-o gamă foarte largă de produse”,  spune Iulian Stanciu, director general eMAG.

BLACK FRIDAY 2014 Astfel dintre cele 450.000 de produse pe care eMAG le bagă de Black Friday 50.000 sunt smartphone-uri, 15.000 televizoare, 25.000 de laptopuri, 10.000 de aparate foto, 10.000 de jucarii, 10.000 de esspresoare, 5.000 de parfumuri, 12.000 de carți și 50 de autoturisme.

Reducerile la autoturisme se vor situa între 20 și 35%, iar printre mărcile prezente în oferta de Black Friday se vor afla Jaguar și Ford.

BLACK FRIDAY 2014 eMAG estimează vânzări în valoare totală de 150 de milioane de lei pe parcursul întregii zile de Black Friday. Reducerile ajung până la 75% și vor fi aplicate celei mai diversificate game de produse din istoria retailerului online: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, mobilier, auto, articole pentru casă şi grădină.

„În spatele acestui eveniment sunt peste 1.000 de oameni, peste 200 de furnizori și investiții mari în infrastructura logistică și IT”, explică Iulian Stanciu.

Pentru pregătirea Black Friday 2014, eMAG a investit 5 milioane lei în servere şi 2 milioane de lei în platforma online. În depozit, produsele din oferta Black Friday ocupă 10.000 de metri pătrați, iar 240 de oameni vor lucra 24h din 24h pentru a pregăti comenzile. Pentru livrarea produselor, eMAG a încheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD și TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi, astfel încât livrările să fie finalizate în decurs de 6 zile.

BLACK FRIDAY 2014 eMAG a lansat, în 2011, conceptul de Black Friday pe piața din România și organizează evenimentul celor mai mari reduceri din an pe parcursul unei singure zile. Echipa eMAG este formată din aproximativ 1.000 de angajați.

Potrivit lui Iulian Stanciu promoțiile de pe eMAG vor începe în intervalul orar 06:00 și 08:30 fără a preciza momentul pentru a nu intra foarte mulți oameni în același timp și a se crea problem tehnice.

Dacă anul trecut numărul vizitelor pe eMAG.ro s-a situate la 3.1 milioane, anul acesta numărul de vizite așteptate este de 4.5 milioane 

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...