Enel a deschis magazin de curent electric şi gaze, la Iaşi, cel mai mare din Moldova. Compania are deja 900.000 de clienţi pe piaţa concurenţială

Enel, furnizor de ultimă instanţă în trei dintre cele opt zone de distribuţie de electriccitate din România, dar nu şi în Moldova, anunţă deschiderea unui magazin la Iaşi, în încercarea de a câştiga noi clienţi pe piaţa concurenţială de energie şi gaze.
Economica.net - mie, 25 oct. 2017, 11:03
Enel a deschis magazin de curent electric şi gaze, la Iaşi, cel mai mare din Moldova. Compania are deja 900.000 de clienţi pe piaţa concurenţială

  Enel a deschis în complexul Palas Mall cel mai mare magazin al său din Iași și din regiunea Moldovei. Clienții persoane fizice și companii vor avea astfel la dispoziție un nou punct dedicat de consultanță și vânzări, în care vor putea beneficia de oferte personalizate pe piețele concurențiale de electricitate și de gaze naturale”, informează compania, într-un comunicat.

Suntem mândri să deschidem cel mai mare magazin al nostru din Iași, ceea ce demonstrează angajamentul nostru de a fi aproape de clienți și de a le oferi o experiență cât mai simplificată, precum și servicii de furnizare de calitate, împreună cu servicii cu valoare adăugată și o relație corectă și transparentă. Pe lângă experiența însemnată pe care o avem atât în România, cât și la nivel internațional, suntem un furnizor inovativ, receptiv, modern, flexibil și adaptat nevoilor clienților”, a declarat Michele Abbate, Director General al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, în comunicat.

Până în prezent, circa 900.000 de clienți casnici și companii au ales ofertele Enel Energie și Enel Energie Muntenia pe piețele concurențiale de energie, atât pentru electricitate, cât și pentru gaze naturale, informează compoania.

Specialiștii din magazin vor oferi asistență legată de contractare și oferte dedicate de furnizare de electricitate, gaze naturale, precum și alte servicii pentru clienții casnici și companii.

“Clienții pot alege oferte de furnizare pentru electricitate, gaze naturale sau pachete integrate electricitate-gaz, servicii cu valoare adăugată – de exemplu pentru reparații ale instalațiilor interioare ale imobilelor. Până la 29 noiembrie 2017, clienții care aleg concomitent serviciul de furnizare electricitate Enel Fix 24 și oferta de furnizare gaze naturale Enel Gaz sau oferta combinată Enel Fix Relaxat, în noul magazin din Palas Iași, pot primi gratuit două becuri LED”, spune compania.

Citeşte şi:

Două luni până la liberalizarea totală a pieţei de energie. Ce trebuie să ştie consumatorii

Deschiderea către concurență a piețelor de energie permite tuturor consumatorilor de energie electrică și de gaze naturale, indiferent de natura consumului (casnic sau noncasnic), să uzeze de dreptul de eligibilitate, adică să își aleagă furnizorul dorit și să beneficieze de oferte personalizate. Schimbarea furnizorului de energie de către clientul final este un proces gratuit și nu implică, în mod uzual, modificări de ordin tehnic ale instalațiilor de utilizare.

Enel pune la dispoziția clienților rezidențiali o gamă variată de produse personalizate, oferind predictibilitate prin prețuri fixe și o comunicare facilă cu clienții prin intermediul aplicației MyEnel disponibilă atât online, cât și pe dispozitive mobile: Enel Fix 24, Enel Simplu Anual și Enel Fix Online.

Citeşte şi:

Furnizorii de electricitate : Preţul energiei anul viitor va fi mai mare, însă nu din cauza liberalizării pieţei de la 1 ianuarie

Compania s-a concentrat și asupra zonei serviciilor cu valoare adăugată, având oferte speciale ca Enel Asistență, Enel Asistență+ pentru electricitate și Enel Asistență Gaz și Enel Asistență Gaz+ pentru gaze naturale. Clienții beneficiază astfel de pachete de asistență tehnică pentru instalațiile interioare de utilizare a gazelor și electricității, reparații de lăcătușerie, reparații ale instalațiilor de încălzire a apei, verificare tehnică a instalației de gaz, intervenții de urgență la instalația de gaz și centrala termică,, 24 de ore pe zi, printr-o rețea de firme specializate, administrată de compania Europ Assistance. Pentru clienții persoane juridice, pachetul Enel Confort oferă, pe lângă tarife mai mici, intervenții în cazul instalațiilor de interior, precum și o verificare anuală a prizelor de împământare.

 

Te-ar mai putea interesa și
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Constructorul STRABAG anunță finalizarea terminalului T4 al Aeroportului Internațional Iași. Proiectul, evaluat la aproximativ 65,6 milioane de euro, a fost realizat în 16 luni, din care patru......
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
 Ministerul Apărării Naţionale (MApN) informează că în seara zilei de joi au fost identificate fragmente care par ...
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său aerian
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său ...
 Drone şi rachete ruse au vizat în noaptea de joi spre vineri centrale electrice în centrul şi estul Ucrainei, a anunţat ...
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Desfăşurarea de către o ţară din NATO a unor forţe terestre în Ucraina nu ar însemna în mod automat că alte ţări ...