1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Enel a finalizat modernizarea staţiei de transformare Abator din Constanţa, o investiţie de 12 milioane lei

Distribuitorul de energie E-Distribuţie Dobrogea a anunţat, marţi, că a finalizat proiectul de modernizare a staţiei de transformare Abator din Constanţa, după investiţii de aproape 12 milioane de lei, cu scopul de a îmbunătăţi calitatea serviciului de distribuţie de electricitate pentru circa 26.000 de clienţi, potrivit News.ro.

18 iun, 2019 | News.ro

"Astfel, staţia de transformare de înaltă/medie tensiune 110/20/10 kV va asigura servicii îmbunătăţite consumatorilor casnici dar si celor industriali din zona sud - estică a Municipiului Constanţa, cuprinzând perimetrul dintre Peninsulă Portul Turistic, Primărie, Gară, Abator, Far, Viile Noi, CET, Km 4 -5, Km 5, Faleză Sud. În total, staţia de transformare Abator deserveşte aproape 19% din clienţii de joasă tensiune (majoritatea casnici) din municipiul Constanţa şi 18 consumatori mari, alimentaţi din reţeaua de medie tensiune", arată un comunicat emis marţi de Enel.

Lucrările de modernizare au presupus înlocuirea întregului aparataj primar de înaltă tensiune şi a tuturor echipamentelor de circuite secundare aferente, cu aparatură de ultimă generaţie, asigurând astfel performanţe tehnice superioare, îmbunătăţind fiabilitatea reţelei şi optimizând activitatea de mentenanţă, potrivit News.ro.

De asemenea, s-a mărit capacitatea energetică a staţiei de transformare prin amplificarea puterii transformatorului 20/10 kV de la 10 MVA la 16 MVA, asigurând în caz de avarie reducerea considerabilă a timpului de realimentare a clienţilor.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO