1EUR = 4.7305 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Enel depăşeşte pragul de 100.000 de clienţi rezidenţiali pe piaţa concurențială

Peste 100.000 de clienţi rezidenţiali au ales ofertele Enel Energie şi Enel Energie Muntenia pe piaţa concurenţială de energie electrică. Acest prag a fost atins în anul în care companiile au lansat prima ofertă pentru internauţi şi a fost inaugurat primul punct de vânzare în afara zonelor tradiţionale de activitate.

25 noi, 2016 | ECONOMICA.net

Începând cu luna aceasta, clienţii rezidenţiali pot alege unul dintre cele trei abonamente oferite : Enel Fix 24, Enel Simplu Anual şi Enel Fix Online. Acestea oferă predictibilitate, un preţ fix şi comunicare facilă cu furnizorul, prin contul MyEnel şi aplicaţia pentru telefoane mobile.

În primăvara acestui an, Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au lansat primul pachet de furnizare a energiei electrice dedicat internauţilor, cu o prezentare simplă şi transparentă.

Mai mult, în luna martie, Enel a deschis primul punct de vânzare din Cluj-Napoca, marcând începutul extinderii la nivel naţional a companiei. Astfel, clienţii persoane fizice şi juridice din Transilvania beneficiază de un punct dedicat de vânzări în Polus Center Cluj şi pot profita de oferte personalizate pe piaţa liberă.

În ultimul an, au fost implementate alte soluţii cu scopul de a permite accesul clienţilor la serviciile Enel mai facil. Printre acestea se numără - MyEnel Mobile App, un instrument self care, permiţând clienţilor să trimită indexul, să vizualizeze plăţile, să acceseze istoricul facturilor, să plătească factura direct de pe telefonul mobil, să transmită cereri către furnizor, obţinând informaţii online.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO