Enel implementează platforma Salesforce pentru gestionarea relațiilor cu clienții

Enel Energie și Enel Energie Muntenia, companiile de furnizare ale Grupului Enel în România, au anunțat marți că implementează platforma informatică Salesforce, una dintre cele mai performante din lume, pentru gestionarea integrată a relațiilor cu clienții. Noua platformă va îmbunătăți experiența clienților Enel prin accesul la noi servicii personalizate, adaptate nevoilor lor, și va facilita toate operațiunile, atât pe partea de furnizare de energie electrică, cât și de gaze naturale.
Ion Dobreanu - mar, 23 mart. 2021, 16:29
Enel implementează platforma Salesforce pentru gestionarea relațiilor cu clienții

Spre exemplu, noua platformă de Customer Relatioship Management (CRM) va duce la automatizarea activităților cum ar fi reînnoirea contractelor de furnizare de energie electrică sau transmiterea de mesaje cu informații relevante pentru clienți, precum și la activarea altor bunuri și servicii cu valoare adăugată.

Noul sistem informatic va facilita răspunsuri rapide la solicitările clienților Enel adresate prin call center, prin intermediul aplicației MyEnel sau în magazinele noastre. Mai mult, platforma va fi o bază solidă pentru dezvoltări ulterioare ce vor permite Enel să țină pasul cu tendințele în materie de servicii clienți și să rămână un furnizor de top în preferințele acestora.

Pentru efectuarea cu succes a transferului de date din sistemele actuale în noua platformă, în perioada 24 – 29 martie 2021, unele funcționalități ale platformelor existente și unele servicii destinate clienților vor avea disponibilitate limitată.

Cienții mai pot contacta pentru informatii reprezentanții grupului prin e-mail la [email protected] și [email protected], în magazinele Enel sau prin intermediul serviciului de call center la numărul de telefon 021.9977.

Există posibilitatea să apară întârzieri față de termenele de răspuns uzuale, însă companiile de furnizare Enel asigură clienții că toate solicitările vor fi preluate și soluționate, în cel mai scurt timp posibil.

Odată cu finalizarea implementării noului sistem informatic, companiile Enel vor relua activitatea derulată în mod uzual.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, precum și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de circa 3 milioane de clienți.

Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 130.300 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt printre furnizorii de energie de top din țară, iar oferta lor include atât electricitate și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminat și altele).

 

Te-ar mai putea interesa și
Daniel Dăianu: Energia este mult prea importantă pentru a o juca la bursă
Daniel Dăianu: Energia este mult prea importantă pentru a o juca la bursă
Guvernul trebuie să ia nişte măsuri în domeniul energiei ca să permită României să treacă această iarnă cu daune cât mai mici, aşa cum a trebuit şi în pandemie să ia măsuri speciale,......
New York și Londra rămân principalele centre financiare ale lumii
New York și Londra rămân principalele centre financiare ale lumii
New York a rămas principalul centru financiar global, în timp ce Londra şi-a păstrat locul doi, iar oraşele din China ...
Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 depășește 3 la mie în 60 de orașe și 357 de comune
Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 depășește 3 la mie în 60 de orașe și 357 de comune
Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19, la 14 zile, este mai mare sau egală cu 3/1.000 de locuitori în 60 de oraşe ...
Lovitură dură pentru bitcoin. China a anunțat că interzice platformele de tranzacționare a criptovalutelor și minarea acestora
Lovitură dură pentru bitcoin. China a anunțat că interzice platformele de tranzacționare a criptovalutelor și minarea ...
Cele mai puternice autorităţi de reglementare din China au intensificat vineri restricţionarea criptomonedelor, interzicând ...