1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Epson avansează pe piaţa din România, în primul trimestru, cu o cotă de peste 42%

Epson avansează pe piaţa din România, în primul trimestru din 2019, cu o cotă de peste 42%, în creştere cu şase puncte procentuale faţă de intervalul similar al anului trecut, a anunţat, miercuri, compania. Astfel, Epson își menţine prima poziţie pe piaţa locală de videoproiectoare atât valoric, cât şi raportat la numărul de unităţi livrate, potrivit raportului Futuresource Consulting dedicat industriei de profil.

08 mai, 2019 | ECONOMICA.net

„Am început anul într-un ritm bun și am obținut o creștere a cotei de piață cu rezultate peste așteptări în primul trimestru, având în vedere că suntem într-o perioadă fără evenimente sportive majore care impulsionează întreaga piață. Am remarcat în mod special o cerere importantă pe segmentul modelelor Full HD 1080p, în care avem multe opțiuni home cinema, și a celor care se adresează mediului de business cu rezoluții WXGA şi WUXGA", a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Epson continuă să domine detașat și segmentul de videoproiectoare interactive, cu o cotă de peste 65% din volumul total al pieței, și este prima alegere a business-urilor care au nevoie de proiectoare foarte luminoase, cota Epson pe segmentul echipamentelor cu luminozitate de peste 6.000 de lumeni fiind de peste 56%, din punct de vedere valoric.

Proiectoarele Epson sunt preferate de majoritatea jucătorilor din mediul de afaceri, IMM-uri și companii mari, cu o cotă de aproximativ 58% din punct de vedere valoric, pe segmentul modelelor WUXGA, cu formate wide și ultra-wide, folosite în special în vânzări și pentru prezentări. Cota de piață se păstrează și în cazul videoproiectoarelor tradiționale WXGA, XGA și SVGA.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 80.000 de angajaţi în 86 de companii din întreaga lume.

Epson Europe, cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.750 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2016 au fost de 1,7 miliarde de euro.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO