1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Epson România: piața locală de imprimante a crescut anul trecut cu aproape 10% faţă de 2017

În 2018, piața locală de imprimante a crescut cu aproape 10% faţă de 2017, până la 260.000 de unități, pe fondul majorării cererii de imprimante cu jet de cerneală care sunt mai economice și mai eficiente energetic pe tot parcursul ciclului de utilizare și care au reprezentat jumătate din livrări.

12 iun, 2019 | | ECONOMICA.net

„În 2018, piața locală de imprimante a crescut cu aproape 10% faţă de 2017, până la 260 de mii de unități, în contextul în care multe companii au căutat noi soluții de reducere a costurilor mari de utilizare generate de echipamentele laser pe care le foloseau. Acestea s-au orientat către soluțiile de imprimare cu jet de cerneală care sunt mai economice și mai eficiente energetic pe tot parcursul ciclului de utilizare. Astfel, mai mult de 50% din numărul de imprimante vândute în 2018 au fost inkjet și mizăm pe accelerarea trendului de înlocuire a tehnologiei laser odată cu lansarea noilor soluții Epson EcoTank monocrom", declară Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România & Bulgaria.

Epson lansează pe piața din România noua serie de imprimante și multifuncționale EcoTank monocrom, dedicate antreprenorilor și IMM-urilor care vor să țină sub control costurile neprevăzute cu imprimarea.

Noile echipamente vor susține strategia Epson de a accelera prezența tehnologiei inkjet EcoTank pe piața din România, până la o cotă de 75% pe segmentul imprimantelor CISS.

Noua gamă de imprimante cuprinde zece modele monocrom, cu cerneală pigment rezistentă la apă și la sublinierea cu markere, care sunt livrate cu cerneală pentru până la 11.000 de pagini.

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informațiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO