1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Finanţe şi bănci

ERGO Asigurări de Viaţă va avea un nou CEO

ERGO Asigurări de Viaţă va avea un nou CEO, directorul general adjunct, Levente Csaszar, fiind promovat la conducerea companiei în locul Inei Lorincz, a anunţat luni compania.

08 oct, 2012 | Mediafax

Csaszar, 43 ani, este cetăţean austriac născut la Braşov. El ocupă de circa un an funcţia de director general adjunct şi va prelua postul de CEO după ce va primi avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

Lorincz s-a alăturat grupului ERGO în urmă cu cinci ani, punând bazele şi dezvoltând ERGO Asigurări de Viaţă în primii ani de la înfiinţare.

ERGO Asigurări de Viaţă, subsidiară ERGO Austria International, activează pe piaţa locală din mai 2010. Compania oferă produse de asigurare de tip unit-linked şi index-linked, precum şi asigurări de protecţie a creditului sau cardurilor de credit, alături de partenerul UniCredit.

ERGO Insurance Group are sediul la Düsseldorf şi este prezent în peste 30 de ţări, cu prime subscrise de peste 20 de miliarde de euro.

Subsidiara ERGO Austria International are sediul la Viena şi activităţi în şase state, principalii parteneri de vânzări fiind Bank Austria/UniCredit Group şi Volksbanken Group.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO