Ernst&Young România are un nou director executiv în departamentul de Audit financiar

Felicia Gavrilă a fost numită director executiv în cadrul departamentului de Audit financiar începând cu 1 iulie 2013. Felicia se alătură astfel conducerii companiei în România şi consolidează echipa executivă a celui mai mare departament pe care EY l-a dezvoltat local.
Economica.net - lun, 29 iul. 2013, 08:22
Ernst&Young România are un nou director executiv în departamentul de Audit financiar

Din 2006 când s-a alăturat EY, Felicia a construit un portofoliu important care include proiecte variate de audit financiar, atât pentru raportarea statutară cât şi conform standardelor internaţionale de raportare financiară. Are experienţă extinsă în servicii de consultanţă pentru companii multinaţionale dar şi antreprenori locali din diverse industrii, specializându-se în servicii profesionale pentru sectoare precum: energie şi utilităţi, retail şi bunuri de larg consum, automotive, real estate. De asemenea, Felicia este trainer experimentat în aspecte legate de IFRS şi membru al Biroul Tehnic de consultanţă pentru riscuri al EY în Romania.

“Poziţia pe care am preluat-o în cadrul echipei executive reprezintă începutul unei noi etape profesionale şi un vot de încredere din partea EY şi a colegilor din cadrul departamentului nostru de Assurance. Sunt încântată că pot să aduc o contribuţie la dezvoltarea practicii de Assurance prin servicii multidisciplinare, care să aducă valoare clienţilor noştri „, explică Felicia.

Felicia este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi (ACCA) din Glasgow, Marea Britanie, contabil autorizat de către Camera Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România.

“În fiecare an oferim noi oportunităţi de dezvoltare colegilor noştri cu rezultate semnificative – este vorba despre un parcurs profesional complex, prin care susţinem şi dezvoltăm noi generaţii de lideri de business pe plan local, de la poziţia de junior, până la numirea în echipa executivă. Felicia va avea un rol important alături de conducerea departamentului nostru de Audit financiar în creşterea portofoliului de clienţi şi a gamei de servicii pe care le oferim companiilor care operează în România.” concluzionează Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România şi Rep. Moldova.

EY a anunţat la începutul acestei luni 509 noi parteneri la nivel global, dintre care 131 femei partener. La nivel EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India şi Africa), EY a numit 162 parteneri noi, dintre care 34 femei.

Te-ar mai putea interesa și
ONRC: 14.265 de firme au fost dizolvate în primele șase luni ale anului
ONRC: 14.265 de firme au fost dizolvate în primele șase luni ale anului
Numărul de firme dizolvate a crescut cu peste 18,4% în primele şase luni din 2021, la 14.265, faţă de 12.046 în perioada ianuarie - iunie 2020, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional......
Aproape trei sferturi dintre angajații din Covasna sunt plătiți cu salariul minim pe economie
Aproape trei sferturi dintre angajații din Covasna sunt plătiți cu salariul minim pe economie
Aproape 75% dintre angajaţii din judeţ sunt plătiţi cu salariul minim pe economie şi doar o parte dintre aceştia beneficiază ...
Iohannis: România trebuie să fie pregătită să facă față valului patru al pandemiei. Îi îndemn pe cei care nu s-au vaccinat să meargă să se vaccineze
Iohannis: România trebuie să fie pregătită să facă față valului patru al pandemiei. Îi îndemn pe cei care nu s-au ...
România trebuie să fie pregătită pentru a face faţă valului patru al pandemiei de COVID-19, iar cea "mai sigură" cale ...
Nissan estimează că va reveni pe profit în 2021, după trei ani de pierderi
Nissan estimează că va reveni pe profit în 2021, după trei ani de pierderi
Nissan Motor estimează că va reveni pe profit în anul fiscal 2021, după trei ani de pierderi, în urma măsurilor de ...