Erste Group Bank finanțează cu 27 de milioane de euro clădirea de birouri Miro dezvoltată de Speedwell

Dezvoltatorul Speedwell a semnat un un acord de finanțare în valoare de 27 de milioane de euro cu Erste Group Bank  pentru dezvoltarea proiectului MIRO, o clădire de birouri clasa A pe care compania o construiește în zona de nord a Bucureștiului. 
Andrada Ghira - lun, 15 feb. 2021, 09:24
Erste Group Bank finanțează cu 27 de milioane de euro clădirea de birouri Miro dezvoltată de Speedwell

Dezcolatorul Speedwell a obținut o finanțare de 27 de milioane de euro de la Erste Group Bank pentru clădirea de birouri Miro, la care lucrările de construcție au fost demarate anul trecut. Activitatea de pe șantier a continuat în ritm alert, iar clădirea de birouri va fi livrată la sfârșitul acestui an. În momentul de față, aproximativ 65% din totalul suprafeței a fost închiriată de diferite companii. Anul trecut, compania a anunțat o investiție de 35 de milioane de euro în proiect. 

„Suntem bucuroși să anunțăm că am semnat un acord de finanțare cu Erste Group Bank, în strânsă cooperare cu Banca Comercială Română. Succesul proiectelor noastre se datorează și sprijinului primit din partea partenerilor noștri, iar cazul MIRO nu este o excepție de la regulă. Este un parteneriat de care putem fi cu toții mândri, mai ales în această perioadă delicată,” a declarat Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

Clădirea de birouri include o suprafață închiriabilă de 23.000 mp, pe 5 niveluri, cu floor plate de 4.750 mp, iar raportul parcărilor la suprafața închiriabilă este de 1:40.

Pe lângă proiectul Miro, Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence și The Ivy în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea. 

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...