Este digitalizarea o soluție și în transporturi de marfă? Yload este confirmarea

Auzim tot mai des în ultima vreme despre faptul că digitalizarea își pune tot mai mult amprenta asupra domeniilor de activitate diverse. Iată că și în ceea ce privește transporturile de marfă există digitalizare. Yload, un proiect clujean extins tot mai mult în ultima perioadă, vine ca o confirmare.
Ion Dobreanu - joi, 28 oct. 2021, 10:37
Este digitalizarea o soluție și în transporturi de marfă? Yload este confirmarea

Yload este platforma dedicată pentru transport marfuri și aduce la un loc pe cei care transportă și pe cei care caută un transportator disponibil. Ca schimbări notabile privind utilizarea acestei metode pentru a realiza un transport, cât și pentru tot ce ține de traseul acestuia, de plată și de documentele aferente, Yload vine să simplifice procedurile.

Avantajele de utilizare ale platformei Yload

Are și o aplicație dedicată, ce poartă desigur același nume – Yload. În cifre, înseamnă peste 45.000 de mii de șoferi ce au disponibilitate de a transporta marfă, peste 300 de companii ce au marfă și caută transportatori, precum și peste 500 de dube disponibile și servicii complete pentru cei din domeniu.

Abonamentele pentru transportatori încep de la 4,5 euro per lună și au diverse beneficii incluse. Mai mult decât atât, ofertele includ plata anuală sau bianuală, cu primele 30 de zile gratuite, pentru ca utilizatorul să testeze concret ce beneficii are odată cu trecerea aceasta la digitalizarea transporturilor. Iar câteva dintre acestea se referă la posibilitatea de a urmări traseul, în timp real, prin GPS, fără să fie nevoie de echipamente extra. Clientul știe oricând unde este marfa, traseul, plata poate fi efectuată în termen de 3 zile, pot fi setate și avertizări de trafic.

Yload, o investiție smart

În era digitală mizăm pe online pentru a rezolva diverse task-uri. Oricine poate confirma cât de practic este online. Consumatorul casnic cumpără online, face shopping sau comandă mâncare. Totul este la un click distanță. Ei bine, mai ales în rândul companiilor, actualizări privind modul de lucru sunt necesare. Transporturile de marfă trebuie să fie mai rapide ca oricând.

Yload este platforma care schimbă clasica metodă de a realiza un transport, dar și modul în care sunt ținute evidențele sau altfel spus, modul în care colaborează prestatorul de servicii cu un client. Dacă până nu demult vorbeam de faxuri trimise, de timp îndelungat până când formalitățile transportului erau puse la punct, Yload înseamnă o simplificare din toate punctele de vedere. Din această platformă pot fi efectuați toți pașii, de la confirmarea transportului și până la plata sau trimiterea actelor.

Soluții de la Yload

Digitalizarea în transporturi este o soluție pentru transportatori mici și mijlocii și pentru companiile la scară largă. Este un mod optimizat de a căuta și găsi un transportator, de a efectua un transport cu toate cerințele necesare, formulare, plată și așa mai departe.

Așadar, Yload este prima bursă smart din România, vine cu soluții logistice de mare ajutor pentru cei din domeniu. Este un pas de evoluție, este demonstrația că digitalizarea este necesară. Detalii despre cum funcționează și cum puteți beneficia de un abonament regăsiți în pagina oficială.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea celor peste 94.000 de soldaţi în apropierea graniţelor Ucrainei şi în "teritoriile ocupate temporar" ...
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu mai vrea. La ce preț
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu ...
Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel ...
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă ...