Eşti pe Cosmote? Vezi cum poţi trimite mesaje gratuit şi îţi poţi localiza prietenii

Cosmote România a lansat o aplicaţie, care permite utilizatorilor să vadă unde se află prietenii lor în timp ce au o conversaţie cu ei.
Economica.net - lun, 17 dec. 2012, 14:10
Eşti pe Cosmote? Vezi cum poţi trimite mesaje gratuit şi îţi poţi localiza prietenii

‘RadarMe’ este o aplicaţie freemium bazată pe localizare, ce oferă servicii de chat, creare de grupuri şi alte caracteristici care permit utilizatorilor să interacţioneze uşor cu prietenii şi alţi utilizatori ai aplicaţiei. ‘RadarMe powered by Cosmote’ este disponibilă pentru utilizatorii români în Google Play, începând de astăzi.

Clienţii Cosmote care au deja activată extraopţiunea Connect Mobile (preplătită sau la abonament) vor beneficia, în cadrul unei promoţii, de trei opţiuni ale aplicaţiei ‘RadarMe powered by Cosmote ca bonus, fără alte costuri.

Utilizatorii Cosmote care descarcă, se înregistrează şi utilizează ‘RadarMe powered by COSMOTE’ vor primi, gratuit, opţiunea de a crea un grup, beneficiind de aceasta pentru toată perioada când vor utiliza aplicaţia, astfel încât reuniunea prietenilor sau a familiei şi comunicarea cu ei va deveni mai uşoară.

Aplicaţia include 6 opţiuni – chat privat, hărţi, chat de grup, extra grup şi un  pachet de servicii adiţionale. Pentru clienţii COSMOTE care au deja activată una dintre extraopţiunile Connect Mobile (la cartelă sau la abonament) lansate pe 25 noiembrie sau activează începând de astăzi o extraopţiune nouă se pot bucura de o ofertă specială: următoarele 3 opţiuni sunt gratuite atâta timp cât aceasta este activă: chat privat, vizualizare hartă şi chat de grup.

„În ziua de azi, aplicaţiile reprezintă una dintre principalele nevoi ale utilizatorilor de smartphone, începând de la conversaţii, jocuri, noutăţi, fotografie sau muzică şi până la o gamă variată care satisface nevoile de bază şi cele complexe. Aplicaţiile mobile utilizate de o persoană definesc stilul de viaţă şi interesele acesteia”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Design-ul aplicaţiei include localizarea în timp real a utilizatorilor activi, pe baza unui ecran cu radar şi hartă. Pentru o localizare mai precisă a utilizatorilor aplicaţiei, este necesară activarea GPS-ului. Grupurile pot fi create sau pot fi adăugate, în timp ce legătura cu alţi utilizatori poate deveni distractivă.

Mai mult, toţi utilizatorii români ai aplicaţiei ‘RadarMe powered by Cosmote vor putea localiza magazinele Cosmote şi Germanos mai uşor, acestea fiind prezente pe hartă.

Dacă nu este utilizată gratuit împreună cu Connect Mobile, aplicaţia ‘RadarMe powered by COSMOTE’ este disponibilă pentru utilizatorii companiei pentru 0.60 euro/lună (fără TVA).

Aplicaţia este disponibilă pentru utilizatorii care folosesc telefoane cu sistem de operare începând de la Android 2.2.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...