eTukTuk – foarte aproape de următoarea fază a prevânzării: investitorii se grăbesc?! (P)

În ultima perioada foarte bine prin proiectele crypto cu misiune ecologică în spatele său. eTukTuk este un exemplu relevant în acest sens - un proiect crypto care are ca scop să creeze un vehicul electric de tip tuk-tuk, care este un mijloc de transport foarte popular în Asia, Africa și America Latină. Tuk-tuk-urile sunt triciclete motorizate care pot transporta până la trei pasageri și care oferă o alternativă ieftină și rapidă la taxiuri sau autobuze.
Ion Dobreanu - vin, 26 ian. 2024, 16:18
eTukTuk - foarte aproape de următoarea fază a prevânzării: investitorii se grăbesc?! (P)

Totodată, există o mare problemă legată de acest tip de transport. Aceasta ține de faptul că Tuk-Tuk-urile tradționale folosesc motoare pe bază de combustibili fosili, care poluează mediul și afectează sănătatea oamenilor. De asemenea, tuk-tuk-urile sunt adesea nesigure, inconfortabile și zgomotoase.

 

eTukTuk arată cum tehnologia blockchain poate fi folosită pentru bine

eTukTuk vrea să schimbe acest lucru, prin crearea unui tuk-tuk electric, care este alimentat de energie regenerabilă și care are o serie de avantaje:

● Reduce emisiile de carbon și contribuie la protejarea mediului;
● Oferă o experiență de călătorie mai plăcută, sigură și confortabilă pentru pasageri și șoferi;
● Permite economisirea de bani, deoarece nu necesită combustibil, are costuri de întreținere mai mici și are o durată de viață mai lungă;
● Generează venituri pentru șoferi și pentru comunitățile locale, prin crearea de locuri de muncă și stimularea economiei.

 

Deci, cum funcționează eTukTuk?

eTukTuk se bazează pe tehnologia blockchain și pe un token numit TUK, care este folosit pentru a finanța producția și distribuția de tuk-tuk-uri electrice, precum și pentru a oferi o platformă de plată și de recompensă pentru utilizatorii de tuk-tuk. Aceasta este un token BEP-20, care rulează pe rețeaua Binance Smart Chain, care oferă viteza, securitatea și accesibilitatea necesare pentru a susține proiectul eTukTuk.

 

De ce merită să devii investitor timpuriu în eTukTuk?

● Investitorii timpurii pot face staking cu tokenul TUK și pot primi recompense zilnice în funcție de cantitatea și durata de staking;
● Pot tranzacționa tokenul TUK pe diferite exchange-uri crypto și pot profita de creșterea valorii sale pe piață;
● Pot susține o cauză socială și ecologică, contribuind la îmbunătățirea transportului și a calității vieții în țările în curs de dezvoltare.

Cumpără eTukTuk

 

Potențialul investițional din spatele eTukTuk

Pe lângă avantajele asociate cu deținerea timpurie de tokenuri eTukTuk, proiectul are și o valoarea investițională generală. Echipa de dezvoltare are un plan bine definit, care presupune listarea tokenului pe principalele exchange-uri crypto, precum PancakeSwap, Uniswap, Binance, etc., care va crește lichiditatea și expunerea proiectului pe piață.

Un alt aspect important al planului de dezvoltare – se presupune că implementarea și extinderea rețelei de tuk-tuk electrice în diferite țări din Asia, Africa și America Latină va genera impact social și economic pozitiv. Foaia de parcurs presupune și acțiuni concrete privind dezvoltarea și îmbunătățirea platformei de plată și de recompensă bazată pe tokenul TUK, care va oferi o soluție simplă, sigură și eficientă pentru utilizatori și deținători de tokenuri.

eTukTuk este un proiect crypto care merită atenția ta, dacă ești în căutarea unei investiții inteligente, care să-ți aducă beneficii financiare, dar și să contribuie la o cauză nobilă.

Cu sprijinul guvernului, această colaborare urmărește instalarea a peste 200 de stații de încărcare . Acest lucru oferă avantaje considerabile șoferilor. Se așteaptă ca șoferii să experimenteze o reducere cu 400% a costurilor de operare în comparație cu TukTuk-urile alimentate cu combustibili fosili.

eTukTuk a integrat cu succes, de asemenea, stratul 2 opBNB al lanțului BNB, demonstrându-și angajamentul de a îmbunătăți eficiența și inovația. Acest lucru, oferind în același timp oportunități atractive pentru cei care adoptă timpurie în spațiul criptomonedei. Tranziția a fost determinată de adoptarea sistemului de consens Proof of Staked Authority (PoSA) pe lanțul BNB, care a cunoscut o creștere semnificativă în 2023.

Concluzie

Nu rata șansa de a face parte din această revoluție verde, care va schimba fața transportului în țările în curs de dezvoltare. Intră acum pe site-ul oficial al proiectului eTukTuk și află cum poți participa la pre-sale-ul de token TUK, care va începe în curând. To mai mulți experți din zona crypto și blockchain privesc eTukTuk drept viitorul transportului ecologic. Pentru comoditatea ta, atașăm mai jos linkul care duce direct spre prevânzarea eTukTuk.

Cumpără eTukTuk

Te-ar mai putea interesa și
Teatrul online începe să prindă bine în România. Una dintre marile platforme anunță deja peste 10.000 de utilizatori. Cum funcționează sistemul și ce puteți urmări
Teatrul online începe să prindă bine în România. Una dintre marile platforme anunță deja peste 10.000 de utilizatori. ...
Platforma piciordeplay.ro, care arată că este cel mai mare furnizor de teatru online din România, anunță că ad epășit deja 10.000 de utilizatori. Platforma amintită a transmis deja peste 50......
Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 7,2% în primul trimestru
Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 7,2% în primul trimestru
Numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale eliberate în primul trimestru din acest an a ajuns ...
Protest spontan la Registrul Comerţului Bucureşti. Activitatea cu publicul este suspendată
Protest spontan la Registrul Comerţului Bucureşti. Activitatea cu publicul este suspendată
Activitatea cu publicul este suspendată luni dimineaţa la Registrul Comerţului Bucureşti şi în mai multe registre din ...
Aproape 30% dintre salariaţi lucrau în întreprinderi din grupuri multinaţionale controlate din străinătate, în 2022 – date INS
Aproape 30% dintre salariaţi lucrau în întreprinderi din grupuri multinaţionale controlate din străinătate, în 2022 ...
Aproape 30% din numărul total de salariaţi din întreprinderile active şi-au desfăşurat activitatea, în 2022, în întreprinderi ...