1EUR = 4.7748 RON | Bucureşti 16 º

Companii

Euler Hermes lansează TradeMatch, o aplicaţie care ajută companiile să identifice riscurile şi oportunitățile la export

Euler Hermes, liderul global în asigurarea de credit comercial şi recunoscut specialist în domeniul garanţiilor şi al colectării creanţelor, lansează aplicaţia gratuită TradeMatch care identifică oportunitățile de export în 70 de țări, în peste 17 domenii de activitate. De asemenea, TradeMatch permite evaluarea acestor oportunități comerciale în funcție de nivelul de risc corespunzător țării, conform ratingului alcătuit de Euler Hermes.

13 feb, 2020 | | ECONOMICA.net

Datorită acestei noi aplicații, oricine poate vedea cele mai dinamice și cel mai puțin riscante destinații cu doar câteva clickuri. Foarte ușor de folosit și de actualizat trimestrial, aplicația permite liderilor să beneficieze de două milioane de date referitoare la comerțul internațional și din previziunile analizelor economice realizate de echipa grupului Euler Hermes, previziuni care sunt făcute pe baza datelor de proprietate.

După Mind Your Receivables, o primă aplicație dezvoltată împreună cu Toucan Toco pentru a urmări evoluția falimentelor corporative din întreaga lume, echipa de cercetările economice de la Euler Hermes își accelerează strategia de furnizare de date și conținut, astfel încât un număr mai mare de companii să fie informate privind riscul clienților, mai ales la export.

„Cu partenerul nostru Toucan Toco, am dorit să facem din TradeMatch un turn de control al comerțului mondial pentru clienții noștri, dar și pentru jurnaliști, studenți și toți jucătorii comerțului exterior. Războiul comercial nu este inevitabil. Trebuie doar să știi unde ai pus piciorul atunci când exporți", a spus Ludovic Subran, Economist Șef al Grupului Allianz și Euler Hermes.

Euler Hermes este liderul global în asigurarea de credit comercial şi un recunoscut specialist în domeniul garanţiilor şi al colectării creanţelor. Cu mai mult de 100 de ani experienţă, compania oferă clienţilor săi business-to-business servicii financiare care sprijină managementul creanţelor comerciale şi al lichidităţilor. Reţeaua proprie de informaţii urmăreşte şi analizează schimbările de zi cu zi ale solvabilităţii corporative în rândul companiilor mici, medii şi multinaţionale în pieţe ce reprezintă 92% din PIB-ul global. Cu sediul principal în Paris, compania este prezentă în peste 50 de ţări, cu 6.050 de angajaţi.

Euler Hermes este o filială a Allianz, evaluată AA de către Standard & Poor's. Compania a înregistrat o cifra de afaceri consolidată de 2,6 miliarde Euro în 2017 şi a asigurat tranzacţii de afaceri la nivel mondial de 894 miliarde Euro în expunere, la sfârşitul anului 2017.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO