1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 8 º

Companii

EURO 2020: săptămâna și vizita pe stadioane. Orban merge luni în Ghencea, Giulești și la Arcul de Triumf

Premierul Ludovic Orban va verifica luni stadiului lucrărilor demarate la obiective de investiții în perspectiva găzduirii meciurilor din cadrul EURO 2020, și anume: Steaua, Arcul de Triumf și Giulești. 

17 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Premierul va fi însoțit în vizita pe șantierele stadioanelor de către ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administraţiei, Ion Ștefan și ministrul tineretului și sportului, Marian Ionuţ Stroe.

Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a fost și săptămâna aceasta în vizită neanunţată pe şantierele celor trei stadioane la care se lucrează pentru organizarea meciurilor din cadrul EURO 2020.

Astfel, ministrul s-a întâlnit cu reprezentanții constructorilor de la stadioanele Steaua Bucureşti, Giulești „Valentin Stănescu" și „Arcul de Triumf", care l-au asigurat că toate lucrările sunt în grafic.

Cele 3 stadioane se realizează prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de Compania Naţională de Investiţii, bugetul total fiind de peste 500 de milioane de lei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO