Eurosport se va transforma, vineri, în Eurosport 1 şi va avea un nou „look”

Eurosport se va transforma, vineri, în Eurosport 1 şi va avea o nouă identitate de brand, invitând fanii sportului să "Stârnească pasiunea" şi să urmărească toate competiţiile pentru care deţine drepturile de difuzare, între care se numără şi Jocurile Olimpice în Europa în perioada 2018-2024.
Economica.net - joi, 12 nov. 2015, 14:13
Eurosport se va transforma, vineri, în Eurosport 1 şi va avea un nou

Eurosport invită fanii sportului de pretutindeni să „Stârnească pasiunea” şi să descopere o identitate de brand nouă, care va marca începutul unui nou capitol captivant pentru televiziunea de sport deţinută de Discovery, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Conform noii identităţi de brand, Eurosport va deveni Eurosport 1, făcându-se astfel distincţia între cele două televiziuni cu denumirea Eurosport. Celălalt post TV este Eurosport 2.

Noua identitate, care va fi dezvăluită vineri, va fi susţinută de sloganul „Stârneşte pasiunea” şi de campania din social media #aceeaşipasiune, care îndeamnă fanii să împărtăşească poveştile lor legate de momentele extraordinare pe care le trăiesc pentru a-şi demonstra admiraţia pentru un sportiv, o echipă, un sport.

Uşor de recunoscut şi distinctă, noua identitate va conecta şi mai mult brandul Eurosport la realitatea secolului 21, păstrând în acelaşi timp moştenirea deosebită în materie de inovaţie şi expertiză, două dintre valorile fundamentale ale Eurosport de mai bine de 25 de ani, se mai spune în comunicat.

Deţinută în totalitate de Discovery, televiziunea Eurosport a traversat până acum un an important, marcat de achiziţionarea drepturilor pentru Jocurile Olimpice în Europa. Aceasta face parte dintr-un plan mai amplu, pe termen lung, de a oferi experienţe memorabile şi de a implica fanii de toate vârstele în sporturile pe care le îndrăgesc oriunde, oricând, pe orice dispozitiv.

„Eurosport s-a poziţionat ca un nume de referinţă pentru transmisiunile sportive în direct şi, sub patronajul Discovery, am continuat să ne extindem şi să reînsufleţim brandul pentru a fi mai aproape de fani. Lansarea noii identităţi de brand este încă un pas înainte pentru a face Eurosport destinaţia preferată pentru fanii sportului de pretutindeni. Noul slogan, «Stârneşte pasiunea», care pune în centru fanii, este rezultatul unui întreg an plin de transformări pentru Eurosport. Am achiziţionat drepturi premium pentru fanii locali din fiecare piaţă, care ne permit să oferim experienţe unice în direct – de la turnee de tenis de Mare Şlem până la cele mai importante ligi europene de fotbal, cele mai tari competiţii din cadrul sporturilor cu motor, fiecare cursă majoră de ciclism şi, desigur, Jocurile Olimpice în Europa în perioada 2018 – 2024. Am investit în producţie pentru a putea să oferim poveşti extraordinare din lumea sportului într-o manieră inovatoare, ceea ce a dus la doborârea de recorduri de audienţă pentru numeroase evenimente sportive majore din 2015. Astăzi, suntem încântaţi să avem o nouă identitate şi o nouă abordare, care să stârnească pasiunea fanilor pentru sport”, a declarat Peter Hutton, chief executive officer (CEO) al Eurosport.

„Rebrandingul Eurosport este urmarea unor ample cercetări desfăşurate în mai multe pieţe pentru a înţelege percepţia brandului şi pentru a defini valorile companiei. Eurosport va avea o personalitate distinctă şi imagini vizuale îndrăzneţe, care să atragă fanii. Fanii şi sportivii trăiesc pasiunea pentru sport în maniere extraordinare. Eurosport stârneşte acum această pasiune şi sărbătoreşte devotamentul, ambiţia, dedicarea, sacrificiul, nebunia şi bucuria lor”, a adăugat Antonio Ruiz, Vice President Marketing & Franchise Management Eurosport.

Eurosport, televiziunea sportivă deţinută de Discovery, reuneşte fanii şi sportivii în jurul celor mai importante evenimente sportive. Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews au în total 243 de milioane de abonaţi din 99 de ţări în Europa, Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu.

Eurosport.com are până la 23 de milioane de vizitatori pe lună, iar Eurosport Player oferă acces nelimitat la cele mai importante competiţii sportive din calendar, fiind disponibil oricând, pe orice echipament, în 52 de ţări. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...