1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

Finanţe şi bănci

Evaziune fiscală cu jucării în centrele comerciale en-gros de lângă Bucureşti

Îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării de peste 230.000 de lei au fost confiscate de poliţişti în urma unor controale la depozite din trei centre comerciale din judeţul Ilfov, fiind constatate şase infracţiuni de evaziune fiscală şi contrafacere de marcă.

27 ian, 2013 | ECONOMICA.net

Controalele au fost făcute sâmbătă, la 21 de societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea prin depozite şi puncte de lucru din cele trei mari centre comerciale en-gross din judeţul Ilfov, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Ilfov remis, duminică, agenţiei Mediafax.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor din Poliţia Română şi cei ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din Poliţia Ilfov au constatat în urma controalelor şase infracţiuni, dintre care trei de evaziune fiscală şi trei de contrafacere de marcă.

În cazul celorlalte societăţi comerciale controlate continuă verificările încrucişate prealabile, pe baza documentelor justificative prezentate, în vederea stabilirii concordanţei dintre evidenţele furnizorilor şi cele ale clienţilor, a precizat IPJ Ilfov.

Poliţiştii au dat 17 amenzi, în valoare de 146.250 de lei şi au confiscat 94.812 de bucăţi de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării şi articole de menaj, în valoare totală de 235.230 de lei.

Printre produsele confiscate au fost şi 320 de genţi purtând însemnele unei mărci consacrate, precum şi 84.670 de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte, în valoare de 200.000 lei transportate fără documente legale de provenienţă de către o societate comercială din Ilfov.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO