1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Executări silite la BVB: Investiţiile lui Cristian Burci şi ale soţilor Moraru nu-şi găsesc cumpărători

Companiile Azuga Waters şi International Railway Services (IRS), una controlată de către Valerii şi Violeta Moraru şi alta în care s-au implicat Cristian Burci şi Verestoy Attila, sunt executate silit prin vânzări speciale la bursă. Preţul de vânzare silită a pachetului de 29% din acţiunile Severnav, deţinut de IRS, a scăzut de trei ori într-o lună.

08 apr, 2014 | | ECONOMICA.net

Executorii judecătoreşti ai Azuga Waters şi International Railway Services nu reuşesc să vândă participaţiile pe care aceste firme le au la Perla Covasnei (PELA, 25% din acţiuni), respectiv la Severnav Drobeta Tr Severin (SEVE, 29% din acţiuni).

Companiile respective nu atrag cumpărători, deşi preţul de ofertă este redus periodic. De pildă, preţul SEVE a scăzut într-o lună de peste 3 ori, de la peste 20 de lei / acţiune, la şase lei.  

Executorul judecătoresc al Azuga Waters şi al International Railway Services au pus încă odată  în vânzare, luni 7 aprilie, la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), pachetele de acţiuni pe care aceste companii le deţin la PELA, respectiv la SEVE, în contul unor datorii neachitate.

BVB are o secţiune specială în care pot avea loc tranzacţii cu pachete de acţiuni prin „vânzare specială la ordin”, iar ofertanţii putând fi debitori executaţi silit.

Azuga Waters este controlată de soţii Valerii şi Violeta Moraru, iar International Railway Services era până nu demult a oamenilor de afaceri Cristian Burci şi Verestoy Attila, potrivit celor mai recente date diponibile.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO