EY a cumpărat UMT Consulting Group

EY, una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, a achiziţionat UMT Consulting Group, pentru a consolida managementul portofoliului şi al programelor şi pentru a extinde relaţia strategică cu Microsoft.
Economica.net - mie, 27 ian. 2016, 09:22
EY a cumpărat UMT Consulting Group

‘EY a anunţat că UMT Consulting Group LLC, firmă de management de portofoliu şi de proiecte, s-a alăturat Ernst & Young LLP în Statele Unite. UMT Consulting Group este recunoscută pentru servicii de consultanţă în procese de afaceri şi în tehnologie, furnizate către mari corporaţii şi entităţi guvernamentale’, informează EY România.

‘EY s-a angajat să investească în servicii noi şi inovatoare. Finalizarea acestei tranzacţii, la graniţa dintre strategie şi management de programe, ne va permite să sprijinim clienţii pentru a se adapta la provocările aduse de o lume în schimbare. Metodele UMT Consulting se integrează în mod firesc cu resursele de care dispune EY, iar talentele pe care le vom aduce în organizaţie sunt de primă clasă. Multe dintre companiile globale se văd confruntate, în prezent, cu provocări legate de câştigarea unor proiecte disparate, în cazul cărora există riscul de depăşire atât a termenelor de finalizare, cât şi a bugetelor. Mai ales în astfel de situaţii, asocierea cu UMT Consulting poate întări abilitatea EY de a furniza servicii de management de portofoliu şi de transformare a afacerii, fructificând metodele dezvoltate de UMT Consulting’, a declarat Carmine Di Sibio, EY Global Managing Partner – Client Service.

Gil Makleff, fost CEO la UMT Consulting, a afirmat că una dintre problemele care dau cele mai mari bătăi de cap unei companii este capacitatea de a înţelege unde se duc cele mai mari cheltuieli în cazul proiectelor multiple şi dacă implementarea acestor proiecte se face corect, iar aceasta este chiar esenţa activităţii UMT Consulting în serviciile de management al portofoliului de proiecte.

Companiile au adesea dificultăţi să obţină maximum de beneficii din proiectele pe care le fac. Din analizele făcute de Project Management Institute reiese că, în anul 2014, doar 64% din proiecte şi-au atins obiectivele planificate. Cu toate că se poate remarca o uşoară îmbunătăţire faţă de rezultatele din ultimii ani, un asemenea procent arată că o treime din proiecte continuă să eşueze. Deoarece proiectele vizează întreaga organizaţie care le implementează, leadership-ul acesteia poate rata oportunităţi din pricina complexităţii şi a lipsei de vizibilitate.

‘Această tranzacţie oferă EY un prilej unic de a completa serviciile oferite prin alianţa strategică încheiată cu Microsoft Corp. la nivel global, care include servicii pentru accelerarea ritmului de accesare a programelor cu cheltuieli intensive de capital, întărirea capabilităţilor şi a proprietăţii intelectuale’, precizează EY.

Potrivit EY, asocierea dintre UMT Consulting şi EY va duce la combinarea dintre experienţa îndelungată a UMT Consulting în implementarea soluţiilor de management de proiecte şi portofolii (PPM) ale Microsoft şi platforma EY, bazată pe soluţii Microsoft, pentru stimularea performanţelor programelor şi portofoliilor (PPC – Program Performance Center).

‘Astfel, se va sprijini îmbunătăţirea strategică a portofoliilor clienţilor şi executarea programelor acestora în scopul realizării de beneficii, maximizarea relaţiilor solide şi îndelungate pe care EY şi UMT Consulting le au cu echipele de vânzări ale Microsoft din toate regiunile, precum şi alinierea strategică a EY în scopul sprijinirii clienţilor care au în curs procese de transformare digitală, fructificarea deplină a relaţiilor pe care cele două organizaţii le au cu directorii executivi din companii pentru furnizarea de servicii PPM complete’, susţine EY.

Încheierea relaţiei strategice cu Microsoft a fost anunţată de EY în mai 2015, scopul acesteia fiind de a furniza servicii noi şi inovatoare companiilor din întreaga lume, prin intermediul competenţelor digitale deţinute de fiecare dintre cele două organizaţii.

‘Noi vedem în asocierea dintre UMT Consulting şi EY un câştig pentru industrie. Această îmbinare de competenţe va duce la întărirea potenţialului alianţei noastre, date fiind noile capabilităţi pe care EY le va dobândi astfel în spaţiul proiectelor Microsoft’, a declarat Kevin Turner, Chief Operating Officer, Microsoft.

Firma Rothschild Inc. a consiliat financiar UMT Consulting în cadrul acestei tranzacţii.

EY are la nivel global 212.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi a înregistrat venituri de aproximativ 28,7 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2015. În România, EY este prezentă din 1992. Cei peste 650 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. EY România are birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău şi este cel mai dorit angajator în România dintre companiile Big 4, conform studiilor Trendence şi Catalyst.

Te-ar mai putea interesa și
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a câştigat 109 miliarde de dolari în primul trimestru
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a câştigat 109 miliarde de dolari în primul trimestru
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei, cel mai mare din lume în condiţiile în care deţine active de peste 1.600 miliarde de dolari, a raportat joi un profit de 1.200 de miliarde de coroane......
Ţările UE trebuie să trimită sisteme antirachetă Ucrainei, spune Borrell
Ţările UE trebuie să trimită sisteme antirachetă Ucrainei, spune Borrell
Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ...
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,8% în primele două luni
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,8% în primele două luni
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut ca serie brută cu 10,8%, în perioada 1 ianuarie -29 februarie 2024, faţă ...
ACEA: Piaţa auto din UE a scăzut cu 5,2% în martie ca urmare a Sărbătorilor Pascale
ACEA: Piaţa auto din UE a scăzut cu 5,2% în martie ca urmare a Sărbătorilor Pascale
 Înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană au scăzut cu 5,2% în ritm anual în luna martie, primul declin ...