EY România angajează peste 150 de debutanţi

EY România, una dintre cele mai mari patru companii de audit din lume, angajează în această perioadă peste 150 de studenţi şi proaspăt absolvenţi de facultate în birourile companiei din oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara.
Economica.net - lun, 05 feb. 2018, 11:33
EY România angajează peste 150 de debutanţi

Debutanţii care vor fi selectaţi în această primăvară îşi vor începe munca în cadrul EY Romania în septembrie 2018. 

„Suntem în plină desfășurare a celui mai amplu și inovator proces de recrutare, care pune accent pe întreaga experiență a candidaților, oferindu-le acestora nu doar oportunitatea unei cariere, ci și oportunitatea de a învăța, de a se dezvolta și de a se autocunoaște pe durata întregului program. Mai mult decât atât, candidații vor primi feedback continuu și personalizat, încă din prima etapă de selecție, privind comportamentele și abilitățile dezirabile, precum și punctele lor forte și ariile de îmbunătățit. Programul EY Express este dedicat studenților și absolvenților și se va încheia în decursul lunii mai, prin ofertarea celor mai buni candidați”, explică Andreea Mihnea, Director de Resurse Umane la EY România.

EY caută să angajeze studenți din ciclul universitar și de masterat, dar şi proaspăt absolvenți din domeniul economic, juridic, dar și tehnic. [email protected] este adresa la care EY aşteaptă candidaturile celor interesaţi de un post în cadrul companiei. 

În ce constă recrutarea

Testarea online: după ce aplică la una dintre pozițiile de junior, candidații sunt
invitați să parcurgă două teste online care au scopul de a identifica atât trăsături de personalitate, cât și aptitudini numerice, verbale și de logică. Rezultatele vor fi însoțite de un raport care le va indica tinerilor punctele forte, dar și aspectele care pot fi îmbunătățite.

Interviul video: este ocazia potrivită pentru candidați să se remarce mai mult decât au făcut-o prin intermediul CV-ului sau a rezultatelor de la teste. În urma acestuia, candidații cei mai potriviți vor fi invitați să participe la etapa finală.

EY Express reprezintă etapa finală de evaluare și se întinde pe o perioadă de trei zile, pe parcursul cărora candidații participă la diferite training-uri și exerciții individuale, și de echipă. Participanții la EY Express vor primi scurte sesiuni de training pentru a înțelege competențele pe care va fi nevoie să le cultive, pe de o parte, și vor fi ghidați printr-o serie de activități gamified, pentru a-și testa propriile abilități, pe de alta. Participanții vor primi feedback în urma fiecărui exercițiu, pentru a se putea calibra progresiv la așteptările mediului de business și pentru a putea vedea ei înșiși progresul de la o zi la alta, chiar în timpul evenimentului. La final, vor primi o evaluare individuală privind rezultatele și progresul fiecăruia pe parcursul acestei etape finale.

Cei mai buni candidați care vor parcurge acest program vor primi o invitație la un ultim interviu, în urma căruia pot primi o ofertă de angajare

„Ne-am dorit să creăm o oportunitate inedită de învățare care să aducă o valoare adăugată pentru toți candidații, indiferent de rezultatul final al aplicației lor. În acest sens, am lucrat cu MMM Consulting, o companie specializată de training pentru a dezvolta conceptul EY Express, concentrându-ne permanent pe învățarea experienţială. Este o inovație majoră a procesului de recrutare, întrucât ne permite să avem un dialog valoros cu noile generații de tineri și să ne cunoaștem reciproc, astfel încât matching-ul între candidat și profilul job-ului, cultura organizațională și echipa din care va face parte să fie cât mai bun. Iar așteptările și planurile noilor colegi privind parcursul lor profesional în EY să fie cât mai aproape de potențialul lor”, mai spune Andreea Mihnea.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din lume, cu 250.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări, şi cu venituri de aproximativ 31,4 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2017.
EY este liderul piaţei serviciilor profesionale din România încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei 770 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...