1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

EY România va dona 70.000 de euro pentru campania de combatere a pandemiei de coronavirus

Compania EY România va oferi 70.000 de euro pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19, pentru sustinerea acțiunilor organizate de Crucea Roșie, de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și prin implicarea in parteneriate directe cu reprezentanți ai mediului de afaceri din România, informează firma prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

26 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Într-o primă etapă, 25.000 de euro vor fi alocați pentru campania națională de strângere de fonduri „România salvează România", lansată de Crucea Roșie pentru susținerea categoriilor sociale afectate de pandemie. Cu banii donați, Crucea Roșie Română va ajuta persoanele fără aparținători, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază și pachete igienice, conform normelor și standardelor organizației în situații de urgență. Un pachet complet cu produse alimentare și igienice are o valoare de 150 lei, conține produse de igienă personală, produse pentru igienizarea locuințelor și 12 kg de alimente care asigură necesarul de hrană pentru o familie formată din 3 persoane, pe o perioadă de 2 săptămâni, se specifica in comunicat.

Alți 20.000 de euro vor fi oferiti către Fondului de Urgență al ARC România dedicat dotării spitalelor din țară cu echipamente necesare. Prioritățile acestui fond sunt achiziționarea de aparate și de teste, achiziționarea de costume de protecție pentru cadrele medicale și creșterea numărului de aparate de ventilare.

EY România va mai dona încă 25.000 de euro un proiect de susținere a activității cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta împotriva pandemiei, în colaborare cu companii partenere.


"Criza prin care trecem poate lăsa răni adânci nu doar în economie, ci în fiecare familie. Împreună cu partenerii noștri sperăm să oferim o parte din sprijinul necesar celor care luptă împotriva acestei pandemii și ca în acest demers să vină și alți jucători din piață. Recunoștința noastră se îndreaptă în acest moment către personalul medical, suportul către categoriile vulnerabile și gândurile pentru toți cei apropiați. Solidaritatea chiar poate face diferența în aceste zile și este mai necesară ca oricând", a declarat Bogdan Ion (foto), Country Managing Partner, EY România.

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 284.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări şi venituri de aproximativ 36,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2019. Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Compania are birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO