1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Fabrica Reinert din Oradea va fi extinsă în urma unei investiţii de cinci milioane de euro

Compania germană Reinert Kunststofftechnik, ce activează de cinci ani în Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea, îşi extinde activitatea printr-o nouă investiţie, în valoare de cinci milioane de euro, a anunţat vineri administratorul parcurilor industriale din Oradea, Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) SA.

17 ian, 2020 | Agerpres

Potrivit comunicatului remis AGERPRES, ADLO a semnat vineri contractul privind continuarea investiţiilor, în urma negocierii directe cu reprezentanţii companiei Reinert Kunststofftechnik SRL, care a avut loc în luna noiembrie 2019.

Suprafaţa totală de teren pe care compania Reinert Kunststofftechnik SRL. îşi va dezvolta noul proiect este de 10.008 metri pătraţi şi constă în construirea unei clădiri în suprafaţă de aproximativ 5.500 mp destinată activităţii de fabricare a altor produse din material plastic.

Această firmă activează în parcul industrial din anul 2015, cu un număr de 150 angajaţi. Numărul locurilor de muncă care vor fi create în urma finalizării noii investiţii va fi de minimum 70.

Societatea utilizează tehnologia injectării materialelor termoplastice, preponderent pentru industria auto, folosind echipamente de ultimă generaţie cu tehnologie de vârf.

"Societatea Reinert din Oradea este responsabilă de întregul proces de dezvoltare a produselor, începând cu proiectarea şi confecţionarea instrumentelor de bază ale unei piese şi până la piese cu mai multe componente, în unităţi extrem de complexe, inclusiv asamblare, tampografiere şi sudare," se arată în comunicatul ADLO.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO