Facebook nu funcţionează joi în mai multe ţări, inclusiv România

Facebook a avut mai multe întreruperi joi, utilizatorii din mai multe ţări întâmpinând dificultăţi în accesarea reţelei. În mesajul de întâmpinare se preciza că se lucrează şi problema va fi reglementată cât mai repede posibil, transmite France Presse, potrivit Agerpres.
Economica.net - joi, 24 sept. 2015, 19:14
Facebook nu funcţionează joi în mai multe ţări, inclusiv România

Mai multe site-uri web specializate în monitorizarea acestor probleme au arătat un vârf de plângeri din partea utilizatorilor în jurul orei 16.30 GMT.

Unul dintre aceste site-uri, currentlydown.com, estimează durata perturbărilor la aproximativ 14 minute. Un altul, downdetector.com, publică o hartă care arată că problemele raportate au afectat Europa occidentală (în special Franţa, Benelux, Regatul Unit şi Germania), precum şi nord-estul Statelor Unite ale Americii şi sudul Californiei.

Contactată de AFP, compania nu a reacţionat.

Facebook, care revendică 1,49 de miliarde de utilizatori în lume, a avut ultima întrerupere de amploare la sfârşitul lunii ianuarie, cu perturbări de aproape o oră în întreaga lume. Compania a invocat atunci introducerea unei schimbări care i-a afectat sistemele de configurare, dezminţind speculaţiile privind un atac cibernetic.

Întreruperi mai scurte, de aproximativ 20 de minute potrivit currentlydown.com, au mai fost înregistrate la jumătatea lunii iulie.

Te-ar mai putea interesa și
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie. ...
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...