1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Facebook nu va lansa "Dislike", dar va introduce butoane noi pentru a exprima stările utilizatorilor

Facebook nu va lansa butonul "Dislike" ("Nu îmi place"), însă va testa, începând de vineri, în câteva ţări noi funcţii prin care utilizatorii îşi vor putea exprima stările de bucurie, dragoste şi tristeţe şi care vor fi alternative pentru "Like" ("Îmi place"), a anunţat joi Mark Zuckerberg, pe pagina sa.

08 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Butoanele alternative de "Reacţii" vor exprima şapte stări, şi anume plăcere, iubire, râs, bucurie, şoc, tristeţe şi furie.

Funcţiile vor fi valabile în teste doar utilizatorilor din Irlanda şi Spania. Astfel, utilizatorii vor putea să dea click pe unul dintre cele şapte butoane care vor fi introduse pentru a putea exprima stări, între acestea unul fiind pentru funcţia "Like". Fiecare dintre aceste noi reacţii va fi cuantificată, aşa cum se întâmplă în prezent cu numărul de "Like-uri".

Pentru a le folosi trebuie să ţii apăsat butonul "Like" şi cele 7 butoane vor apărea automat.

Aceste noi funcţii vin la o lună după ce fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a anunţat că platforma online lucrează la o serie de alternative pentru butonul "Like".

Oficialii Facebook au spus pentru publicaţia online theverge.com că funcţiile au apărut pentru că utilizatorii şi-au dorit mai multe mijloace prin care să îşi exprime stările emoţionale. Compania a decis setul de butoane printr-un algoritm care a calculat de-a lungul anilor comentariile ce conţineau un singur cuvânt. Cele mai multe au avut cuvintele "haha", "uau", "yay" şi "sad". Un alt lucru analizat au fost stick-erele ca să vadă care sunt cele mai utilizate reacţii.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO