1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

IT&C

Facebook testează o nouă funcţie: o să poţi da "snooze" prietenilor. Ascunzi ce postează până la o lună

Facebook testează o funcţie nouă care va permite utilizatorilor să dea prietenilor sau paginilor "unfollow" temporar, timp de până la o lună de zile, notează TechCrunch, citată de Engadget.

16 sep, 2017 | ECONOMICA.net

Sursa foto: Facebook / TechCrunch

TechCrunch a remarcat o opţiune de "snooze", iar un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat că aceasta se află în testare. 

"Testăm noi modalităţi de a da oamenilor controlul asupra news feed-ului propriu, ca să poată rămâne conectaţi la poveştile pe care le găsesc cele mai relevante", a precizat Facebook.

Aşadar, dacă vă enervează cineva şi nu doriţi să-l mai vedeţi în Feed-ul dumneavoastră o vreme, puteţi deschide meniul drop down din colţul dreapta-sus al postării. Acolo, împreună cu "Unfollow", este şi o opţiune de "Snooze" care permite să daţi "unfollow" acelei persoane sau pagini timp de o zi, o săptămână sau o lună.

Facebook nu a dat nicio informaţie legată de momentul în care a început testarea sau la ce scară are loc. Aşadar, în curând, cei care nu doresc să dea "Unfollow" permanent, ar putea avea această opţiune foarte folositoare.

Sursa: Engadget

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO