Familia Trump angajează români pentru hotelul ei de cinci stele din Irlanda

Hotelul Trump International din Doonbeg (Irlanda), deţinut de familia omului de afaceri Donald Trump, angajează peste 30 de oameni din România pe poziţii de manager de restaurant, ospătar, bucătar, personal şi supervizor curăţenie.
Ion Dobreanu - mar, 24 ian. 2023, 21:59
Familia Trump angajează români pentru hotelul ei de cinci stele din Irlanda

Hotelul Trump International din Doonbeg (Irlanda), clasificat la cinci stele, face angajări în ţara noastră. Unitatea care e deţinută de familia fostului preşedinte al SUA Donald Trump recrutează un manager de restaurant, 15 ospătari, cinci bucătari, personal curăţenie – 15 oameni, precum şi doi supervizori pentru curăţenie.

Se califică pentru postul de manager de restaurant candidaţii care au experienţă relevantă în domeniu, au bune abilităţi de organizare, sunt proactivi, au excelente abilităţi interpersonale.

Hotelul Trump International din Doonbeg angajează bucătari pe posturile de Commis Chef, Chef De Partie şi Sous Chef.

Se califică pentru aceste posturi candidaţii care au calificare de Chef, au absolvit liceul, au cunoştinţe medii de engleză, au abilităţi de coordonare şi de motivare a echipei cu care lucrează. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru în poziţii de Chef De Partie, Sous Chef, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Angajatorii caută pentru postul de ospătar candidaţi cu experienţă relevantă în această poziţie, care au cunoştinţe avansate de engleză şi care sunt proactivi.

Personalul pentru curăţenie e ofertat cu 30 de zile de concediu anual şi masă asigurată, conform anunţului de recrutare.

Sunt eligibili pentru postul de supervizor curăţenie candidaţii care au experienţă în acest post, au excelente abilităţi de comunicare şi interpersonale, sunt dispuşi să aibă program de lucru flexibil, sunt orientaţi către clienţi şi către rezolvarea problemelor.

Hotelul Trump International din Doonbeg a desfăşurat şi în urmă cu un an o campanie de recrutare din România, după cum Economica.net a anunţat la acea vreme.

Surse foto: https://www.trumphotels.com/ireland

Te-ar mai putea interesa și
Alina Gorghiu: PNL spune nu taxei pe marile companii cerută de PSD
Alina Gorghiu: PNL spune nu taxei pe marile companii cerută de PSD
Vicepreşedintele liberalilor Alina Gorghiu transmite că PNL se opune taxei pe marile companii propusă de PSD, punctând că orice modificare în politica fiscală trebuie bine cântărită, nu......
Rusia vrea să-și crească exporturile de motorină în februarie, în ciuda embargoului și a plafonării prețurilor
Rusia vrea să-și crească exporturile de motorină în februarie, în ciuda embargoului și a plafonării prețurilor
Rusia intenţionează să îşi majoreze exporturile de motorină în februarie, în pofida embargoului impus de Uniunea ...
MIPE acordă 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru decontarea cheltuielilor pentru ajutarea refugiaților din Ucraina
MIPE acordă 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru decontarea cheltuielilor pentru ajutarea refugiaților din ...
Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) lansează luni, 6 februarie, apelul pentru decontarea cheltuielilor ...
Un autocar care transporta români în Italia s-a răsturnat în Slovenia. Trei persoane și-au pierdut viața
Un autocar care transporta români în Italia s-a răsturnat în Slovenia. Trei persoane și-au pierdut viața
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat vineri seară că trei români aflaţi în autocarul implicat în accidentul ...