FAN Courier se extinde pe segmentul personal shopping. A lansat o platformă cu livrări în 60 de minute

FAN Courier a lansat o aplicație și platformă de personal shopping, cu livrare între 45 și 60 de minute, al cărei prim client dintre marii retaileri este Auchan. Alte 30 de magazine online s-au înrolat până acum în platforma care și-a propus ca în primele 12 luni de activitate să depășească 10 milioane de lei. Până la finalul anului, toate comenzile vor beneficia de transport cu cost unic de 1 leu.
Alina Stanciu - lun, 06 dec. 2021, 14:10
FAN Courier se extinde pe segmentul personal shopping. A lansat o platformă cu livrări în 60 de minute

FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, a lansat o platformă online de personal shopping cu livrare în 45-60 de minute, destinată retailerilor online. Platforma FAN Delivery este funcțională din această lună și va fi dezvoltată în mai multe etape. Pentru început, opțiunea de livrare va fi valabilă doar în București, livratorii vor fi disponibili la orice oră (în funcție de programul magazinelor – n.n.) iar livrarea se va efectua în maximum 60 de minute de la momentul finalizării comenzii. În cea de-a doua etapă, compania își propune să se extindă în mediul urban relevant din România, în 2022 obiectivul fiind să acopere primele 10 orașe mari din țară.

Platforma de personal shopping își propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depășească 10 milioane de lei și o medie zilnică de 350 de comenzi.

Începând cu trimestrul al doilea din 2022, FAN Delivery țintește extinderea în cele mai mari cinci orașe din țară, iar până la finalul anului viitor își propune să fie prezentă în 10 orașe.

Printre clienți se numără deja retailerul alimentar Auchan, care a listat în platformă peste 7.000 de articole din hipermarketuri, și alți aproximativ 30 de furnizori de produse cosmetice, farmaceutice, flori, papetărie, cărți. În ceea ce privește costurile de transport, până la finalul anului, toate comenzile vor beneficia de cost unic, de 1 leu.

”FAN Delivery este o soluție care răspunde unei cereri nou apărute în piața din România – livrarea în aceeași zi, o rezultantă a creșterii apetitului pentru cumpărături online pe fondul diversificării cererii. FAN Delivery este o platformă independentă de FAN Courier, care beneficiază de know-how-ul pe care l-am acumulat în FAN Courier, dar are o abordare proprie, perfect adaptată noilor nevoi ale clienților. Este o companie cu propria strategie de dezvoltare, cu obiective clare pe termen scurt și lung”, a declarat Adrian Mihai, președintele Consiliului de Administrație al FAN Delivery, unul dintre fondatorii FAN Courier.

Cum funcționează FAN Delivery

Echipa de start a FAN Delivery numără peste 50 de livratori care își vor desfășura activitatea într-o variantă hibrid, beneficiind și de ajutorul curierilor FAN, atunci când va fi necesar. Pentru livrare, FAN Delivery va folosi o flotă care include parțial vehicule FAN Courier, dar și vehicule de la subcontractori. Livratorii FAN Delivery se vor deplasa cu biciclete, scutere și autovehicul

În lista serviciilor nu va fi inclus serviciul de livrare produse preparate gătite – mâncare, patiserie sau cofetărie.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Greva STB. Poliția și Jandarmeria rămân în depouri, gata să intervină. Copiii își pot motiva absențele, dacă nu au putut ajunge la școală din cauza grevei
Greva STB. Poliția și Jandarmeria rămân în depouri, gata să intervină. Copiii își pot motiva absențele, dacă nu ...
Primăria și Prefectura Capitalei au decis să mențină forțele de poliției și jandarmerie în zona depourilor STB. ...
Apple, amendată în Olanda. Compania nu a respectat o decizie a instanței de judecată
Apple, amendată în Olanda. Compania nu a respectat o decizie a instanței de judecată
Autoritatea pentru concurenţă din Ţările de Jos a stabilit că Apple nu a luat măsuri conforme cu o decizie recentă ...
Economia Germaniei s-a contractat, probabil, în ultimul trimestru din 2021
Economia Germaniei s-a contractat, probabil, în ultimul trimestru din 2021
Economia germană s-a contractat probabil în trimestrul patru din 2021, deoarece industria a fost afectată de perturbările ...