1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Fanii Rapidului plătesc în locul patronului datoria la Fisc, dar vor ca Moraru să plece

Ultima încercare de a obţine pe 20 iulie suspendarea sentinţei de faliment este făcută de suporteri. Pe una din paginile de Facebook ale suporterilor giuleşteni s-au publicat conturile ANAF în care se pot vira bani pentru datoria Rapidului (circa 2,2 milioane de euro) către stat, scrie ProSport, citat, de Mediafax.

17 iul, 2016 | ECONOMICA.net

Cătălin Tudor, deţinătorul a 55.518 de acţiuni (1%), unul dintre cei patru suporteri care fac parte din acţionariatul Rapidului şi care e implicat, în acest moment, în efortul de a trage clubul spre o salvare de ultim moment, a menţionat pentru ProSport, că există soluţii şi că aşteaptă de la Valerii Moraru pasul înapoi.

„E o situaţie grea, dar trebuie să ieşim. Singura soluţie e ca domnul Moraru să renunţe la acţiuni, că oricum n-a făcut nimic. Iar noi, suporterii, să mergem în continuare cu plăţile către ANAF. Noi, suporterii, şi cine o mai veni lângă noi. Domnul Moraru să dea acţiunile suporterilor înapoi. Sau celor care sunt interesaţi să investească." a spus Cătălin Tudor.

Alături de Răzvan Căprăroiu (1,82% din acţiuni), Paul Ciobanu (1%) şi Adrian Matei (1%), Tudor face parte din grupul de suporteri care a preluat, în 2014, acţiunile de la fostul patron, Adrian Zamfir, şi a acceptat să le cedeze către actualul stăpân al clubului, Valerii Moraru. Acesta din urmă a intrat în posesia a 94,72% din acţiunile Rapidului, suporterii păstrându-şi doar un procent simbolic.

Citeşte mai mult pe Mediafax

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO