Farmec Cluj-Napoca a avut anul trecut o cifră de afaceri de 121 de milioane de lei

Producătorul de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 121 de milioane de lei, în creştere cu 10 la sută faţă de cea înregistrată în 2011, a anunţat, luni, conducerea companiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Economica.net - lun, 25 feb. 2013, 11:52
Farmec Cluj-Napoca a avut anul trecut o cifră de afaceri de 121 de milioane de lei

Directorul general al Farmec, Mircea Turdean, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că pentru acest an compania estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 10 la sută faţă de 2012.

„Am avut anul trecut rezultate foarte frumoase. Am înregistrat o cifră de afaceri de peste 121 de milioane de lei, în creştere cu peste 10 la sută faţă de 2011. Zece la sută din cifra de afaceri provine din export. Pentru 2013 ne dorim o cifră de afaceri cu peste 10 la sută faţă de 2012. Secretul acestui succes constă în investiţii constante în oameni, punem accent pe legătura dintre oameni şi calitatea lor. Investim în programe de formare şi dezvoltare a personalului şi punem accent pe cercetare, pe inovaţia permanentă, pe partea de laboratoare şi marketing”, a spus Turdean.

Acesta a adăugat că, din calculele companiei, Farmec este lider pe cota de piaţă privind îngrijirea feţei, curăţarea feţei, tratament pentru păr.

„Pentru 2013 punem accent pe inovaţie, vrem să ne dezvoltăm puternic pe export. În cinci ani aş fi mulţumit să avem 50 la sută din producţie la export. Suntem prezenţi cu produse în 45 de ţări, printre care Ungaria, Polonia, Ucraina, Japonia, Coreea de Sud, Emiratele Arabe, Kuweit”, a spus managerul general al Farmec.

Farmec Cluj-Napoca are circa 600 de angajaţi.

Compania Farmec este cel mai mare producător român de cosmetice. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

Te-ar mai putea interesa și
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
Uniunea Europeană impune pentru prima dată sancţiuni împotriva coloniştilor israelieni radicali din Cisiordania, pentru acte de violenţă contra palestinienilor, au declarat vineri diplomaţi......
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități de export la nivel mondial
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități ...
Compania chineză Chery Auto a anunţat vineri că nou achiziţionata fabrică din Barcelona va fi una dintre principalele ...
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Țiriac Collection a integrat oficial în galeria sa de vehicule un spectaculos model Mercedes-AMG ONE, marcând astfel un ...
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la începerea primelor lucrări ...